ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Shaddai: Το υπερπολυτελές γιότ που προσφέρει καμπίνα με θέα στα 38 μέτρα ύψος (βίντεο)

Shaddai: Το υπερπολυτελές γιότ που προσφέρει καμπίνα με θέα στα 38 μέτρα ύψος (βίντεο)

Το Shaddai είναι ένα γιοτ 152 μέτρων μήκους και 38 ύψους. Σχεδιασμένο από τον Gabrielle Teruzzi το πολυτελές πλοίο δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να κοιμάται περικυκλωμένος από το απέραντο γαλάζιο, 30 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας όπου και βρίσκεται η καμπίνα του.

Σκοπός ήταν σύμφωνα με τον Teruzzi να δίνεται η αίσθηση στον ιδιοκτήτη του γιοτ ότι κοιμάται μεταξύ θάλασσας και ουρανού.

Η υπερυψωμένη καμπίνα διαθέτει πισίνα και ενυδρείο ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πέσει στο νερό το πρώτο πλοίο και πόσο θα κοστίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.