ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Instagram: H «διασκεδαστική χρονιά» του μεγιστάνα των… οργίων (φωτό, βίντεο)

Instagram: H «διασκεδαστική χρονιά» του μεγιστάνα των… οργίων (φωτό, βίντεο)

«Μια διασκεδαστική χρονιά» ήταν σίγουρα η περσινή για τον εκατομμυριούχο Dan Bilzerian, όπως ο ίδιος αναφέρει στη λεζάντα του δεύτερου βίντεο που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, και το οποίο περιλαμβάνει τα… όργια που διέπραξε το 2016.

Μετά από το πρώτο βίντεο με τα “best of” της περασμένης χρονιάς, ο εκκεντρικός playboy αποφάσισε να κάνει τους εκατομμύρια φαν του στο Instagram να ζηλέψουν λίγο ακόμα, φτιάχνοντας και δημοσιεύοντας ένα δεύτερο compilation γεμάτο με sexy πόζες από εντυπωσιακές καλλονές, βόλτες με τεράστια σκάφη, βραδιές ξεφαντώματος σε τεράστια κλαμπ και φυσικά… όπλα και τζόγο, δύο από τις πιο μεγάλες αγάπες του Bilzerian.

Το δεύτερο βίντεο του «Βασιλιά του Instagram» (όπως είναι το παρατσούκλι του μεγιστάνα) έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια views και σχεδόν 17.000 σχόλια, τόσο από χρήστες που εκφράζουν θαυμασμό για το lifestyle του ειδώλου τους, όσο και από επικριτές που τον «κράζουν» για τον φιγουρατζίδικο χαρακτήρα του.

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το πώς απέκτησε ο Bilzerian την τεράστια περιουσία του. Ο 36χρονος εκατομμυριούχος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι κληρονόμησε κάποια χρήματα από τον πατέρα του, τα οποία στη συνέχεια επένδυσε… στο πόκερ.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως η προέλευση της αμύθητης περιουσίας του, το σίγουρο είναι πως ο 36χρονος δεν… ντρέπεται καθόλου για αυτήν, αφού δεν χάνει ευκαιρία για να κάνει φιγούρα στους εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram.

Το νέο βίντεο με τα best of των οργίων του μεγιστάνα

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.