ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι διαμαρτύρεται για τις… αποκαλυπτικές φωτογραφίες που βγάζουν Ρωσίδες πελάτισσές του (βίντεο)

Πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι διαμαρτύρεται για τις… αποκαλυπτικές φωτογραφίες που βγάζουν Ρωσίδες πελάτισσές του (βίντεο)

Παρότι πολλά ξενοδοχεία θα έκαναν… πάρτι εάν μια ομάδα από Ρωσίδες καλλονές δημοσίευαν σέξι φωτογραφίες τους στα social media με hashtag το όνομα της φίρμας τους, δεν ισχύει το ίδιο και με το Waldorf Astoria Palm Jumeirah στο Ντουμπάι, που ισχυρίζεται ότι έχει ζημιωθεί από τις αποκαλυπτικές selfies κάποιων πελατισσών του. Another Russian Instagram model was pictured on the private beach of the five-star hotel 

Ως αποτέλεσμα, οι διευθυντές του ξενοδοχείου ζητούν να απαγορευτεί η χρήση του ονόματος της εν λόγω επιχείρησης σε αναρτήσεις που περιλαμβάνουν φωτογραφίες με μαγιό ή σέξι πόζες σε μπανιέρες, αφού – όπως τονίζουν – το Waldorf Astoria Palm Jumeirah είναι οικογενειακό ξενοδοχείο, το οποίο προωθεί πιο συντηρητικές αξίες.

Η αυστηρή ανακοίνωση των διευθυντικών στελεχών έρχεται μετά από τη δημοσιοποίηση σέξι «δειγμάτων» μιας φωτογράφισης της σχεδιάστριας Anna Chibisova, στην οποία συμμετείχαν εντυπωσιακά μοντέλα από τη Ρωσία.  Ms Lobacheva was also pictured soaking in a bubble bath at the hotel that now wants to crack down on the images of scantily-clad models appearing on its social media feed 

Οι πανύψηλες καλλονές έμειναν για αρκετές μέρες στο ξενοδοχείο (όπου μια σουίτα κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ/διανυκτέρευση) στο πλαίσιο της φωτογράφισης στο Ντουμπάι και έσπευσαν να μοιραστούν selfie με έξαλλες πόζες στο Twitter και το Instagram.

«Βρισκόμαστε σε μια αραβική χώρα. Είχαμε πολλά παράπονα από οικογένειες με παιδιά εξαιτίας αυτών των φωτογραφιών. Δεν θέλουμε να βλέπουμε την τοποθεσία μας να εμφανίζεται με hashtag σε φωτογραφίες ημίγυμνων κοριτσιών ή φωτογραφίες με ερωτικές πόζες. Ας αναφέρουν απλώς την τοποθεσία ως Ντουμπάι», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι διευθυντές. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.