ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φωτογραφίες από το Ρίο ντε Τζανέιρο και το μεγαλύτερο καρναβάλι στον κόσμο

Φωτογραφίες από το Ρίο ντε Τζανέιρο και το μεγαλύτερο καρναβάλι στον κόσμο

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια αποδίδει το μεγαλύτερο καρναβάλι στον κόσμο με το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας να κινείται στους ρυθμούς του καθώς δεκάδες χιλιάδες άτομα να συρρέουν τις ήμερες του καρναβαλιού.

Η μεγάλη παρέλαση, με την οποία ολοκληρώνονται μεγαλειωδώς και οι φετινές εκδηλώσεις για τις Απόκριες ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίζονται το Σάββατο με αμείωτη ένταση, καθώς οι φανταχτερές παρουσίες και η σάμπα δημιουργούν ένα μεθυστικό και άκρως διονυσιακό κλίμα.

Οι καλλίγραμμες Βραζιλιάνες και Βραζιλιάνοι σκόρπισαν ενθουσιασμό στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους που συμμετείχαν και παρακολούθησαν τη μεγάλη αυτή γιορτή στην πόλη της Βραζιλίας. Μεγάλος απών ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Ρίο, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσειν το «παρών», διότι η σύζυγός του ήταν άρρωστη και αδυνατούσε να βγει από το σπίτι.

Τα άρματα για μία ακόμη χρονιά ήταν εντυπωσιακά, όπως και οι σέξι παρουσίες, με τις καταπληκτικές αμφιέσεις και τη θεματολογία που αφορούσε όλη την γκάμα της παγκόσμιας, αλλά και ντόπιας επικαιρότητας.

Δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.