ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Icehotel: To ξενοδοχείο της Σουηδίας που έγινε θεσμός (φωτό, βίντεο)

Icehotel: To ξενοδοχείο της Σουηδίας που έγινε θεσμός (φωτό, βίντεο)

Πόσο κρύο είναι πραγματικά; Πώς κοιμάσαι; Τι φοράς; Αυτά είναι μερικά από τα πολύ εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν όταν κάποιος ετοιμάζεται να επισκεφτεί το ξενοδοχείο πάγου, το φημισμένο Icehotel της Σουηδίας.

Άνοιξε το 1989 στον σουηδικό βορρά, στη μικρή πόλη Jukkasjarvi, από τον πρωτοπόρο για την εποχή του Yngve Bergqvist. Τότε θεωρήθηκε τρελός αλλά η ιδέα του αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη κι έκτοτε, κάθε χειμώνα, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο καταφτάνουν στο μέρος αυτό για να φτιάξουν το ξενοδοχείο από το μηδέν, χρησιμοποιώντας πάγο από τον ποταμό Torne.

Το καλοκαίρι το ξενοδοχείο λιώνει και επιστρέφει στον ποταμό από όπου ξεκίνησε.

Φέτος, σύμφωνα με τη Daily Mail, η νέα πτέρυγά του θα μείνει ανοιχτή όλο τον χρόνο, διατηρώντας την απαραίτητη χαμηλή θερμοκρασία με… ηλιακή ενέργεια.

Τα δωμάτια κοστίζουν από 260 έως 1200 ευρώ τη βραδιά. Lapland1Lapland2Lapland35lqnyzz1Lapland4Lapland5Lapland6Lapland7Lapland8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.