Δεν «υπάρχει» αυτό το σκάφος – Θα ζαλιστείτε από τη χλιδή (φωτό)

Δεν «υπάρχει» αυτό το σκάφος – Θα ζαλιστείτε από τη χλιδή (φωτό)

Με πισίνα, ενυδρείο, τζακούζι και ένα εσωτερικό γκαράζ, το σκάφος που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες συγκαταλέγεται σίγουρα στη λίστα των πιο πολυτελών και όμορφων στον κόσμο.

Σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία CRN, το μήκους 60 μέτρων σκάφος, «J’ade» ήταν φέτος υποψήφιο για το βραβείο «καλύτερο εσωτερικό», στην έκθεση πολυτελών σκαφών του Μονακό.

Η αλήθεια είναι το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, στο εσωτερικό του ένα ταχύπλοο μήκους οκτώ μέτρων, με απόλυτη άνεση, ενώ όταν το «γκαράζ» του είναι άδειο μπορεί να μετατραπεί σε μια ιδιωτική, φυσική πισίνα!

Το ιδιόκτητο σκάφος δημιουργήθηκε από το «Studio Zuccon International Project» και στόχος των σχεδιαστών του ήταν να μπορούν να νιώθουν οι επιβάτες του «ένα με τη θάλασσα».

Μάλιστα, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δέκα άτομα σε τέσσερις καμπίνες και στην σουίτα του ιδιοκτήτη, καθώς και 13 μέλη του πληρώματος.

Μάλιστα, εκτός από το πανέμορφο, θαλάσσιο γκαράζ, το «J’ade» έχει επίσης ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα χαμάμ, για να νιώθουν οι επιβάτες όσο πιο άνετα και όμορφα γίνεται!

Τέλος, στα τέσσερα καταστρώματά του, το υλικό των εσωτερικών χώρων αποτελείται από ξύλο καρυδιάς Canaletto αλλά και  ξύλο τριανταφυλλιάς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: flashnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.