ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτές είναι οι 7 δουλειές του σπιτιού που μπορούν να γίνουν σε μια ώρα

Αυτές είναι οι 7 δουλειές του σπιτιού που μπορούν να γίνουν σε μια ώρα

Οι δουλειές του σπιτιού μερικές φορές είναι βαρετές και ειδικά όταν έχετε επιστρέψει από τη δουλειά.

Αλλά μια ώρα μπορείτε να διαθέστε για τα παρακάτω!

Πλύνετε τα μαξιλάρια σας Δύο φορές το χρόνο πρέπει να πλένετε τα μαξιλάρια σας. Το φυσικό έλαιο που βγαίνει από τους πόρους του προσώπου μας, η σκόνη και το νεκρά κύτταρα που πέφτουν από το δέρμα απορροφώνται από τα μαξιλάρια, που χρειάζονται που και που ανανέωση.

Ξεκαθαρίστε τα φάρμακά σας Ανοίξτε τα συρτάρια και το φαρμακείο και ανακαλύψτε κρυμμένα φάρμακα και φαγητά που έχουν λήξει – ή είναι πολύ κοντά στη λήξη τους. Γιατί να το ρισκάρετε;

Καθαρίστε το ψυγείο Βγάλτε όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο και καθαρίστε το πολύ καλά. Κάντε το ίδιο και με τον καταψύκτη σας. Στο ψυγείο μερικές φορές συσσωρεύονται σκόνες, πάγος, μούχλα και μικρόβια από χαλασμένα φαγητά. Κάντε απόψυξη και απολύμανση στο ψυγείο κάθε 4 μήνες.

Αντικαταστήστε ή καθαρίστε τα φίλτρα στο σπίτι σας Κάθε χρόνο θα πρέπει να επιθεωρείτε τα φίλτρα σε μονάδες θέρμανσης, κλιματισμού, καθώς και στον απορροφητήρα. Επίσης φροντίστε να ελέγχετε και το φίλτρο νερού στο ψυγείο σας. Εύκολο Tip: Διώξτε τα Λίπη από το Φίλτρο του Απορροφητήρα Φυσικά!

Καθαρίστε το φούρνο Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο πρέπει να κάνετε ένα γερό καθάρισμα στο φούρνο σας, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει να ξεκινήσετε ολόκληρη εκστρατεία με μπόλικο τρίψιμο και απολύμανση.

Ανανεώστε το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών Άμα συμβεί κάποιο μικροατύχημα στο σπίτι σας, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι γνωρίζοντας πού βρίσκεται το κάθε τι. Τσιρότα, οξυζενέ, οινόπνευμα και γάζες είναι όλα όσα θα πρέπει να έχετε σίγουρα σ’ ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. Τώρα το καλοκαίρι θα πρέπει επίσης να προμηθευτείτε και μερικά φάρμακα για αλλεργίες ή για τσιμπήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: spirossoulis.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.