ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεχάστε τα πλουσιόπαιδα του Instagram γιατί τώρα έρχονται οι …γονείς! (φωτό, βίντεο)

Ξεχάστε τα πλουσιόπαιδα του Instagram γιατί τώρα έρχονται οι …γονείς! (φωτό, βίντεο)

Τα πλουσιόπαιδα πολλών χωρών θέλουν να επιδεικνύουν την πολυτελέστατη ζωή του αλλά όπως θα δείτε παρακάτω , οι γονείς έχουν ξεκινήσει να διεκηκούν μια θέση στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Rich Parents of Instagram» παρουσιάζει τη ζωή πλούσιων γονιών, στους οποίους δεν λείπει τίποτα. Ταξίδια, πανάκριβα αυτοκίνητα και μπουκάλια σαμπάνιας είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται.

«Αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό», λέει ο διαχειριστής του λογαριασμού στο Business Insider, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Οπως αναφέρει, δεν είναι ένας «πλούσιος γονιός», απλά κάποιος που θέλει να αναδείξει την ζωή ορισμένων.

Ορισμένες φωτογραφίες είναι αναδημοσιεύσεις από χρήστες του Instagram και του Snapchat, ενώ άλλες έχουν σταλεί από πλούσιους γονείς μέσω mail ή Instagram.

https://www.instagram.com/p/BW7-471BgQs/?taken-by=richparentsofinsta

https://www.instagram.com/p/BVkYEbhBa5a/?taken-by=richparentsofinsta

https://www.instagram.com/p/BQyFc40hhC2/?taken-by=richparentsofinsta

https://www.instagram.com/p/BOAIbEnAxEb/?taken-by=richparentsofinsta

https://www.instagram.com/p/BLOi1HHAE0c/?taken-by=richparentsofinsta

https://www.instagram.com/p/BLJsCQeAzVt/?taken-by=richparentsofinsta

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BFbP15zp0mF/?taken-by=richparentsofinsta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.