ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η απόλυτη βότκα θα αρχίσει να ρέει στη Ρωσία – Γιατί θα είναι τόσο ξεχωριστή

Η απόλυτη βότκα θα αρχίσει να ρέει στη Ρωσία – Γιατί θα είναι τόσο ξεχωριστή

Θα μπορούσε να ονομαστεί και η απόλυτη βότκα! Στην πατρίδα του δυνατού αυτού αλκοολούχου, τη Ρωσία, αναμένεται να κυκλοφορήσει μια βότκα μοναδικής και ανεπανάληπτης ποιότητας, που – μάλιστα- θα κατοχυρώσει στην Ρωσία δια παντός τον τίτλο της πατρίδας της βότκας.

Και αν αναρωτιέστε τι θα κάνει αυτή τη νέα βότκα τόσο ξεχωριστή, ο ρωσικός Τύπος απαντά: Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia, την μοναδική ποιότητα της βότκας αυτής, η οποία το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019, θα την διασφαλίζουν οι νέοι αυστηροί κανόνες παραγωγής της.

Μάλιστα οι κρατικοί ειδήμονες επί των προδιαγραφών παρασκευής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της νέας βότκας παρουσίασαν, όπως ενημέρωσε την εφημερίδα Izvestia ο Ρωσικός Οργανισμός Προδιαγραφών (Rostandart), την έκθεση τους με τίτλο «Ρωσική Ποιότητα. Κλασική βότκα. Τεχνικοί όροι».

Από το κείμενο της έκθεσης τους συμπεραίνεται ότι η ιδιαιτερότητα της νέας αυτής βότκας συνίσταται στο ότι θα είναι διαφανής χωρίς διάφορα πρόσθετα και ιζήματα και άχρωμη.

Η νέα βότκα θα πρέπει να έχει απαλή γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα της γνήσιας βότκας. Ο οινοπνευματικός βαθμός του αποστάγματος θα είναι 40%. Χάριν συγκρίσεως, η συνήθης βότκα έχει οινοπνευματικό βαθμό μεταξύ 37,5% και 56%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ρωσική βότκα, η οποία θα παράγεται μόνο στην Ρωσία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει, δεδομένου του ότι μερικές χώρες παράγουν τέτοιου είδους οινοπνευματώδη και στις ετικέτες τους γράφους ‘Ρωσική βότκα’» δήλωσαν στην Izvestia οι αρμόδιοι χημικοί που εργάζονται στο εργαστήριο οινοπνευματωδών ποτών του Επιστημονικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Τροφίμων και οι οποίοι συμμετείχαν στην δημιουργία των νέων προδιαγραφών παρασκευής της νέας αυτής μοναδικής βότκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.