Νέα «χτύπημα» από τον Αλβάρο στην Αθηνά- Θα κάνει ταξίδι του μέλιτος στον Σκορπιό;

Νέα «χτύπημα» από τον Αλβάρο στην Αθηνά- Θα κάνει ταξίδι του μέλιτος στον Σκορπιό;

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ετοιμάζεται να παντρευτεί την βραζιλιάνα δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο ιππέας και πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, ο γάμος θα γίνει στην Πορτογαλία. «Αγαπάμε αυτή την χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο. Έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή».

Η ημερομηνία του γάμου σύμφωνα με δημοσιεύματα των βραζιλιάνικων ιστοσελίδων ορίστηκε και ως πιθανότερη είναι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα όμως με τα ίδια δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει κανονίσει και το ταξίδι του μέλιτος που θα γίνει στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, «στις θάλασσες του Ωνάση».

Ο Αλβάρο και η Ντενίζ θα κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου και θα φτάσουν μέχρι την Λευκάδα. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει αν θα πάνε και στον Σκορπιό, αφού ο Αλβάρο έχει πολύ καλές σχέσεις με τους νέους ιδιοκτήτες του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.