Συνάντηση κροίσων στο νησί της Ζακύνθου – Νοίκιασε τη θαλαμηγό «Χριστίνα» του Α.Ωνάση (φωτό – βίντεο)

Συνάντηση κροίσων στο νησί της Ζακύνθου – Νοίκιασε τη θαλαμηγό «Χριστίνα» του Α.Ωνάση (φωτό – βίντεο)

Η Ζάκυνθος συνεχίζει να υποδέχεται ζάμπλουτους τουρίστες που φτάνουν στο νησί με τις υπερπολυτελείς θαλαμηγούς τους. Έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου βρίσκεται από χθες το βράδυ (19-08-2018) η θαλαμηγός «Christina O», η οποία ανήκε παλαιότερα στην οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση.

Mετά την χθεσινή επίσκεψη στη γειτονική Κεφαλλονιά το πάλε ποτέ καμάρι του Αριστοτέλη Ωνάση βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Ζάκυνθο. Η θαλαμηγός πάνω στην οποία πάτησαν το πόδι τους οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της τότε εποχής, η θαλαμηγός “Christina O” του Έλληνα μεγιστάνα, ενοικιάστηκε από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ της βασιλικής οικογένειας της Αραβικής χερσονήσου.

H ιστορική “Χριστίνα” προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον Πρίγκιπα, την ακολουθία του και τους επιβαίνοντες, φίλους του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ με περιουσία που αγγίζει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια, γιος του Σαουδάραβα βασιλιά, προκαλεί συχνά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.

Ζάκυνθος: Η θαλαμηγος “Christina O”

Σήμερα, η μεγαλοπρεπής θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει 66 άτομα (κι άλλα 35 άτομα πλήρωμα) στα 18 υπνοδωμάτιά της, ενώ διαθέτει προεδρική σουίτα, ελικοδρόμιο, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σπα, μπαρ, κέντρο ομορφιάς και παιδότοπο.

Όλα αυτά, μαζί με την λίγες μόλις ώρες πριν άφιξη της υπερπολυτελούς θαλαμηγού «KATARA» του πρώην εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί, δεν αποτελούν παρά απόδειξη το πώς η πανέμορφη Ζάκυνθος, μπορεί να θέλξει αυτό που ονομάζουμε καλό τουρισμό και να μην μένει εγκλωβισμένη στον μαζικό που μετρά αύξηση σε άτομα, αλλά δυστυχώς δεν μετρά σε έσοδα, παρά καθημερινή “έκπτωση” στα ήθη και έθιμα.

Στη Ζάκυνθο ο πρώην εμίρης του Κατάρ

Ο Αλ Θανί έφτασε το βράδυ του Σαββάτου με το υπερπολυτελές πλοίο «ΚΑΤΑRA», το οποίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και προκάλεσε αίσθηση τόσο στους τουρίστες του νησιού όσο και στους κατοίκους της Ζακύνθου, με το μέγεθος και την πολυτέλεια του. Πολλοί απ’ αυτούς βρέθηκαν στο σημείο που αγκυροβόλησε το πολυτελές γιοτ για μια φωτογραφία αλλά και για να το θαυμάσουν από κοντά.

Στη συνέχεια ο Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θανί κατέβηκε στην πόλη του νησιού, συνοδεία φίλων και ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας και έφαγε σε κεντρικό εστιατόριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψη του Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θανί, άνοιξε ξανά τις συζητήσεις για την αγορά της έκτασης των 15.000 στρεμμάτων στα βορειοδυτικά της Ζακύνθου, μέσω της εταιρείας ΠΙΜΑΝΑ ΑΕ και του κρατικού ομίλου Al Rayyan.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.