ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η πρώην «καυτή» σύζυγος του μεγιστάνα Αλκη Δαυίδ… μόλις τα έφτιαξε με την κολλητή της!

Η πρώην «καυτή» σύζυγος του μεγιστάνα Αλκη Δαυίδ… μόλις τα έφτιαξε με την κολλητή της!

Η εντυπωσιακή Τζένιφερ Στάνο μετά το διαζύγιό της πό τον μεγιστάνα Ελληνοκύπριο Αλκη Δαυίδ, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της εντυπωσιακής Ντανιέλε Τορτορέλο με την οποία γνωρίζονται από τον Μάρτιο του 2017 και διατηρεί κομμωτήριο για ζωάκια στο Λος Αντζελες.

Οι δύο σέξι γυναίκες συχνά πυκνά ανταλλάσουν λόγια έρωτα και πάθους μέσα από τα social media, καθηλώνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram με τρυφερές και άλλοτε τολμηρές φωτογραφίες και βίντεο τους.

https://www.instagram.com/p/BhAbzgoHDRh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/Bhe2xWeD2a1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/Bl3xlY8hpK-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Κάποτε τα ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των δύο γυναικών και του εκκεντρικού επιχειρηματία, καθώς η Τζένιφερ Στάνο και η Ντανιέλε Τορτορέλο πόζαραν στον φακό χωρίς ρούχα και ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί κάτω από μια ντουζιέρα, με τον Άλκη Δαυίδ να αναρτατά στο Instagram το συγκεκριμένο ερωτικό στιγμιότυπο.

Η Ντανιέλε Τορτορέλο τότε ήταν οικογενειακή φίλη του παντρεμένου ζευγαριού και λίγο αργότερα οι φήμες διαψεύστηκαν, όταν βγήκαν στην επιφάνεια όλες οι πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή της Τζένιφερ Στάνο, ότι προτιμά δηλαδή μόνο τις γυναίκες.

Το φως της δημοσιότητας επίσης είδαν φωτογραφίες της Στάνο να φιλιέται με άλλη γυναίκα σε κλαμπ του Μπέβερλι Χιλς και το εν λόγω «κλικ» διοχετεύθηκε στο Instagram από έναν άγνωστο χρήστη με το nickname @jjimimsy.

Έτσι, όταν ο διεθνής Τύπος άρχισε να σκαλίζει τον πρώιμο ερωτικό βίο της πλούσιας σε προσόντα Τζένιφερ, με έκπληξη διαπιστώθηκε ότι το διάστημα που δούλευε ως μοντέλο είχε εκδηλώσει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Ο χωρισμός του Αλκη Δαυίδ από την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του ανακοινώθηκε από τον ίδιο μέσω Instagram το 2017, με τον ίδιο να βρίσκει ξανά τον έρωτα στη δροσερή Λέιλα.

https://www.instagram.com/p/BfZAdt4hDQU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ladytimes.com.cy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.