Το υπερπολυτελές τζετ που πουλάει η βασιλική οικογένεια του Κατάρ

Το υπερπολυτελές τζετ που πουλάει η βασιλική οικογένεια του Κατάρ

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ θέτει προς πώληση το υπερπολυτελές τζετ της, τύπου Boeing 747-8. Κατασκευασμένο το 2012 με μόλις 403 ώρες πτήσης, το Jet 747-8I Jumbo έχει ανακαινιστεί ριζικά και η τιμή του εκτιμάται πως υπερβαίνει τα 350 εκατομμύρια ευρώ.

Το διώροφο αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με 76 θέσεις επιβατών και 18 θέσεις για πλήρωμα. Διαθέτει βασιλική σουίτα, 10 μπάνια, γιγαντιαία τραπεζαρία και ιατρείο.

Αρχικά σχεδιάστηκε για να μεταφέρει 467 άτομα, αλλά η βασιλική οικογένεια του Κατάρ αφαίρεσε τις περισσότερες θέσεις επιβατών για να μεγιστοποιήσει τον χώρο.

Διακοσμημένο σε μπλε, λευκό και χρυσό με πολυτελή έπιπλα, διαθέτει μεγάλους εσωτερικούς χώρους, όπως η τραπεζαρία, η οποία διπλασιάζεται ως αίθουσα συνεδριάσεων με 14 υπερ-άνετες πολυτελείς πολυθρόνες. Στους δύο ορόφους του αεροσκάφους υπάρχουν σαλόνια και γραφεία, όλα πολυτελή επίπλωση και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.