Απίστευτο: Είπε να κάνει kiki challenge… και τον σάπισαν στο ξύλο! (βίντεο)

Απίστευτο: Είπε να κάνει kiki challenge… και τον σάπισαν στο ξύλο! (βίντεο)

Μία νέα μόδα έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό τους νέους, που θέλουν να προκαλέσουν εντύπωση, βάζοντας, ωστόσο, τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η μόδα αυτή ονομάζεται Kiki Challenge. Από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του Ντρέικ, In my feelings. Αυτός που είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόσκληση βγαίνει από το αυτοκίνητο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή και αρχίζει να χορεύει στη μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το εάν περνούν αυτοκίνητα.

Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τον πρωταγωνιστή και τους γύρω του, το kiki challenge έχει προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως του περαστικού στο συγκεκριμένο βίντεο, ο οποίος μόλις βλέπει τον τύπο που τραβά το βίντεο να ξεκινά το kiki challenge του ρίχνει μια δυνατή μπουνιά και τον ξαπλώνει κάτω:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.