ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κλέλια Χατζηιωάννου: Σε κολυμπήθρα αγάπης βάφτισε την κόρη της Αννα!

Κλέλια Χατζηιωάννου: Σε κολυμπήθρα αγάπης βάφτισε την κόρη της Αννα!

Η αθόρυβη βοήθεια της Κλέλιας Χατζηιωάννου έχει κάνει πολλά παιδιά – αλλά και ενήλικες- να χαμογελάσουν! Να που έφτασε η στιγμή να χαμογελάσει και η ίδια!

Με ένα χαμόγελο αληθινής ευτυχίας, πιο ζεστό και από το καλοκαιράκι που ακόμα μας γνέφει ναζιάρικα και πιο αστραφτερό από τα εκατοντάδες φλας που έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να μονοπωλήσουν τις προσωπικές της στιγμές!

Πιό «πλούσια» από ποτέ, όπως κάλυψε αποκλειστικά το sissysworld, η Κλέλια Χατζηιωάννου βρήκε την αληθινή της «πριγκίπισσα» και κρατώντας την στη τρυφερή αγκαλιά της, κρατούσε όλα τα χρυσάφια του κόσμου, το θησαυρό όλης της γης : Την 2 ετών πανέμορφη κορούλα της, η οποία πήρε το όνομα «Αννα» από τη μητέρα της Κλέλιας, με την πρόσφατη βάφτισή της στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

«Μητέρα» πολλών παιδιών, μια που όχι μόνο μεριμνούσε οικονομικά γι αυτά, αλλά τα φρόντιζε και προσωπικά με αγάπη και θαλπωρή, αυτή η τόσο ευαίσθητη και δοτική γυναίκα, απέκτησε τελικά και το δικό της παιδί! Ένα αθώο παιδί που αντανακλά και την αθωότητα, την αγνότητα της Κλέλιας και το παιδί που κρύβει μέσα της. Να που τελικά σ αυτή την « κυκλική» ζωή «ό,τι σπέρνεις, θερίζεις» και νομοτελειακά αποζημιώνεσαι για το καλό ή το κακό που έχεις κάνει. Και αν έχεις δώσει αγάπη, παίρνεις τελικά αγάπη και ευτυχία!

Στη βάφτιση της κόρης της η Κλέλια σφράγισε δυό πολύχρονες και αληθινές φιλίες με «κουμπαριά», μια που νονές της όμορφης Αννούλας ήταν οι εξαιρετικές Ντόρα Πάλλη και η Βιργινία Βεντουράκη.

Στέλιος Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο sissysworld!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.