Έμεινε αγέλαστη 40 χρόνια για να μη γεράσει (φωτό)

Έμεινε αγέλαστη 40 χρόνια για να μη γεράσει (φωτό)

Δεν γέλασε ούτε τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της.

Η 50χρονη σήμερα Tess Christian έχει πάρει μία συνειδητή απόφαση τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν γελάει ούτε χαμογελάει για να διατηρήσει τη νεανικότητά της και να μην κάνει ρυτίδες.

Ούτε όταν γεννήθηκε η κόρη της δεν έσπασε αυτόν τον περίεργο όρκο.«Δεν έχω ρυτίδες γιατί έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να ελέγχει τους μυς του προσώπου μου» λέει η ίδια. Όλοι με ρωτούν πώς διατηρούμαι κι αν έχω κάνει μπότοξ. Η απάντηση είναι όχι. Έχω καταφέρει να μην έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου γιατί δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου να γελάσει από τότε που ήμουν έφηβη» λέει στη Dailymail.

Και συνεχίζει: «Ναι είμαι ματαιόδοξη και θέλω να παραμείνω νέα. Η μέθοδός μου είναι πιο φυσική και πιο αποτελεσματική από κάποια ακριβή κρέμα ομορφιάς ή κάποια μικροεπέμβαση στο πρόσωπο».

Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η περίεργη τεχνική μπορεί να έχει αποτελέσματα. Ο δερματολόγος Dr Nick Lowe λέει: «Μπορεί να είναι μία αποτελεσματική αντιγηραντική μέθοδος. Υπάρχουν πολλές σταρ του Χόλιγουντ που την έχουν δοκιμάσει».

Τέλος η ίδια εξηγεί ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει χιούμορ ούτε ότι είναι δυστυχισμένη. «Αγαπάω τη ζωή αλλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο» λέει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.