ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιαγιά παρκάρει και προκαλεί… εγκεφαλικό σε κάθε οδηγό (βίντεο)

Γιαγιά παρκάρει και προκαλεί… εγκεφαλικό σε κάθε οδηγό (βίντεο)

Η πιέση θα σηκωνόταν σε αυτόν τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, αν έβλεπε αυτό το βίντεο όπου μία ηλικιωμένη διαλύει την μία πλευρά του αμαξιού του.

Συγκεκριμένα, η γιαγιά προσπαθεί να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της και ενώ από την μία πλευρά υπάρχει άπλετος χώρος, η ίδια προτιμά να πεσει πάνω στο διπλανό αμάξι και να το κάνει «καλοκαιρινό».

Η ίδια όχι μόνο κατάφερε να γρατσουνίσει και να κάνει λακούβα στο αμάξι, αλλά και να ξεκολλήσει στην ζάντα.

Παρά, λοιπόν, τον χαμό που προκάλεσε η ηλικιωμένη δεν αγχώνεται και δρα σαν καλή νοικοκυρά.

Στην αρχή καθαρίζει με το σαλιωμένο χέρι της το άλλο αυτοκίνητο, αλλά μετά από λίγη ώρα καταλαβαίνει πως δεν γίνεται έτσι δουλειά, βρέχει ένα χαρτί με νερό και συνεχίζει να καθαρίζει το κατά τα άλλα βαθουλωμένο αυτοκίνητο.

Πάντως παρά την καλή της πράξη, η γιαγιά δεν καταφέρνει να κρύψει και τόσο πολύ την ζημιά, ενώ μετά το καθάρισμα σηκώνεται και φεύγει ξεπαρκάροντας με πολύ μεγάλη ευκολία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο έχοντας πάνω από 3,3 εκατομμύρια views.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.