Συνοδός κυριών που χρεώνει μέχρι και 6.000 δολ. για ένα βράδυ αποκαλύπτει τι του ζητούν οι γυναίκες (φώτο)

Συνοδός κυριών που χρεώνει μέχρι και 6.000 δολ. για ένα βράδυ αποκαλύπτει τι του ζητούν οι γυναίκες (φώτο)

Ο Ράιαν Τζέιμς είχε μια σταθερή δουλειά στα χρηματοοικονομικά, όταν αποφάσισε να μπει στον κόσμο των συνοδών γυναικών.

https://www.instagram.com/p/BjZQ9rElg9K/?utm_source=ig_embed

Εμπνευσμένος από την πρώην φίλη του που ήταν ήδη σε αυτή τη βιομηχανία, ο Τζέιμς παραιτήθηκε από τον εταιρικό του ρόλο και τώρα χρεώνει από 400 έως 6.000 δολάρια για τις προσωπικές του, ιδιαίτερες υπηρεσίες.

https://www.instagram.com/p/BfSQSkZHxAK/?utm_source=ig_embed

Ο 31χρονος από το Σίδνεϊ μίλησε στην εκπομπή «The Morning Show» εν αναμονή της έκδοσης των απομνημονευμάτων του και για το πώς είπε τα νέα στην οικογένειά του αλλά και για τα όσα του ζητούν οι γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/Bp5qakFB-8o/?utm_source=ig_embed

«Δεν το είπα στην οικογένειά μου αμέσως. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, το είπα αρχικά στους φίλους μου. Η οικογένειά μου το ανακάλυψε λίγο αργότερα», είπε.

https://www.instagram.com/p/BkANsKYluf1/?utm_source=ig_embed

«Υπήρξε μια μικρή αντίδραση. Δεν με βλέπουν όμως διαφορετικά ούτε με αντιμετωπίζουν αλλιώς εξαιτίας της δουλειάς μου. Είναι σίγουρα μια δουλειά που οι γονείς δεν θα επέλεγαν ποτέ για τα παιδιά τους, αλλά το δέχονται».

https://www.instagram.com/p/BpWO2h5h4Il/?utm_source=ig_embed

Αποκαλώντας την δουλειά του ως «εργασία με απολαβές», ο Τζέιμς μοιράστηκε επίσης το πιο δημοφιλές αίτημα των γυναικών. «Είναι σίγουρα το ραντεβού με το δείπνο που προσφέρω» είπε.

https://www.instagram.com/p/BbqojBmlvPC/?utm_source=ig_embed

Το σενάριο περιλαμβάνει ένα τυπικό βραδινό γεύμα και ερωτήσεις τύπου «γνωριμίας» και μετά ακολουθεί η επιστροφή στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμα του πελάτη για μια πιο προσωπική εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/BboAakAF6ar/?utm_source=ig_embed

Ο Τζέιμς την αποκαλεί «νύχτα πολυτέλειας» στην ιστοσελίδα του και χρεώνει 3.500 δολάρια για έξι ώρες «περιποίησης και ευχαρίστησης» ή 4.500 δολάρια για ένα ολονύχτιο πάρτι με πρωινό την επόμενη μέρα.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει στην Daily Mail για το τι ζητούν οι γυναίκες κατά την διάρκεια αυτής της εμπειρίας- και δεν είναι μόνο το σεξ.

«Σχεδόν σε κάθε πελάτη που βλέπω, υπάρχει κάποιο στοιχείο συντροφικότητας κατά την διάρκεια της κράτησης» εξήγησε.

«Από όσα ξέρω, οι άνδρες επικεντρώνονται περισσότερο στην σεξουαλική πλευρά των πραγμάτων. Οι γυναίκες επικεντρώνονται επίσης στο σεξ, αλλά δεν με θέλουν μόνο γι’ αυτό, περνάμε πολύ χρόνο συζητώντας».

Όπως λέει, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν από το φάσμα των γυναικών που έχει ως πελάτισσες.

«Πολλές από τις γυναίκες που βλέπω, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να πάνε σε ένα μπαρ και να βρουν έναν άντρα με τον οποίο να κάνουν σεξ» εξηγεί. «Αλλά θέλουν μια διαφορετική εμπειρία. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν χωρίσει πρόσφατα, ή μπορεί να είναι παντρεμένες αλλά δεν έχουν στενή επαφή με τον σύζυγό τους εδώ και καιρό. Είχα πελάτες που είναι ζευγάρια και θέλουν ένα τρίο ή γυναίκες που είναι ακόμη παρθένες».

Είπε, επίσης ότι το φάσμα των ηλικιών των γυναικών είναι τεράστιο. «Η νεότερη πελάτισσα μου ήταν 20 χρονών» εξήγησε ο Τζέιμς. «Είναι σπάνιο ένας πελάτης να είναι σε αυτή την ηλικία, αλλά συμβαίνει τακτικά».

https://www.instagram.com/p/BbqoqNtlcsW/?utm_source=ig_embed

Ο Τζέιμς παραδέχθηκε επίσης ότι γενικά οι γυναίκες δεν έχουν συγκεκριμένες φαντασιώσεις που θέλουν να τις εκπληρώσει ένας συνοδός.

«Οι γυναίκες μου λένε ότι πολλές φορές οι σύντροφοί τους δεν ενδιαφέρονται για την δική τους ικανοποίηση.» Οι γυναίκες θέλουν να επικεντρώνονται σε αυτές. Πολλές αγαπούν τις εναλλαγές, αλλά θέλουν την ευχαρίστησή τους να είναι στο επίκεντρο» εξηγεί ο σύντροφος κυριών.

Είπε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα στίγμα γύρω από τις γυναίκες που βγαίνουν με άνδρες συνοδούς και πως ορισμένες γυναίκες είναι πολύ μυστικοπαθείς γι’ αυτό.

«Ο τρόπος που περιγράφω την δουλειά μου είναι πως κάθε κορίτσι μπορεί να πάει σε ένα μπαρ και να ζητήσει από ένα αγόρι να την συνοδεύσει στο σπίτι της και να της κάνει ένα μασάζ στην πλάτη. Πολλοί άνδρες θα έλεγαν ναι σε κάτι τέτοιο» είπε. «Αλλά δεν είναι μασέρ. Μπορεί να το απολαύσει, αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Εάν θέλετε μια συγκεκριμένη σεξουαλική εμπειρία, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, ενώ ένας συνοδός μπορεί να σας το προσφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.