ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η έκπληξη και το δώρο του Μπαράκ Ομπάμα στη Μισέλ Ομπάμα – Την συνέκρινε με την Μπιγιονσέ (φωτο – βίντεο)

Η έκπληξη και το δώρο του Μπαράκ Ομπάμα στη Μισέλ Ομπάμα – Την συνέκρινε με την Μπιγιονσέ (φωτο – βίντεο)

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα είναι ένα ζευγάρι τόσο αγαπημένο που όλοι θα ζήλευαν, αλλά στην περίπτωση που θέλετε έναν ακόμη λόγο για να το διαπιστώσετε, ένα νέο βίντεο μόλις εμφανίστηκε για να το επιβεβαιώσει.

Προωθώντας το νέο της βιβλίο «Becoming» σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον, φορώντας ένα; εκπληκτικό κοστούμι Christopher Kane, η Μισέλ δέχτηκε μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ανεβαίνοντας στην σκηνή μετά την λήξη της ομιλίας της, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα απέδειξε ότι είναι gentleman κρατώντας το χέρι της συζύγου του, περιστρέφοντάς την σαν να ήταν βασίλισσα και δίνοντάς της μια πανέμορφη ανθοδέσμη.

https://www.instagram.com/p/BqTwFkFhD5p/?utm_source=ig_embed

Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήταν όταν ο Μπαράκ είπε: «Αυτό είναι όπως, ξέρετε, όταν ο Τζέι-Ζι εμφανίζεται σε μια συναυλία της Μπιγιονσέ». Και συνέχισε: «Όπως το ‘Crazy in Love’;».

https://www.instagram.com/p/BqU21Vtgk5A/?utm_source=ig_embed

Μίλησε μάλιστα και για το πώς ερωτεύτηκε την Μισέλ, και πώς, στην αρχή, η σύζυγός του προσπάθησε να τους τα φτιάξει με κάποιες από τις φίλες της, για τις οποίες όμως της είπε ότι δεν ενδιαφερόταν.

Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα social media της πρώην Πρώτης Κυρίας τράβηξε μερικά στιγμιότυπα, συμπεριλαμβανομένων πλάνω της Μισέλ μετά την λήξη της εκδήλωση την ώρα που χόρευε το τραγούδι « Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours» του Στίβι Γουόντερς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως στα απομνημονεύματά της, η Μισέλ Ομπάμα μιλά για όλα. Από τα παιδικά της χρόνια, την φοιτητική ζωή, την γνωριμία της με τον Μπαράκ, τον γάμο τους, αλλά και την ζωή στον Λευκό Οίκο. Δεν δίστασε μάλιστα να περιγράψει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, όπως την αποβολή της αλλά και το πόσο άσχετη με την μόδα ήταν όταν έγινε Πρώτη Κυρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.