ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο τρόπος που πιέζετε την οδοντόκρεμα μαρτυρά στοιχεία του χαρακτήρα σας (φωτο)

Ο τρόπος που πιέζετε την οδοντόκρεμα μαρτυρά στοιχεία του χαρακτήρα σας (φωτο)

Ο τρόπος που δρούμε είναι συνήθειες και όχι συνειδητές αποφάσεις, έτσι πολλές από τις συνήθειές σας μπορούν να πουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με τους ψυχολόφους.

Ίσως ακούγεται αστείο το γεγονός ότι η οδοντόκρεμά σας μπορεί να πει κάτι για το χαρακτήρα σας, όμως κάντε το τεστ και ίσως πειστείτε!

Α.

Είστε γενικά οργανωτικοί. Δεν σας αρέσει να αφήνετε τίποτα στην τύχη του και θέλετε τα πράγματα να είναι πάντα τακτοποιημένα. Έχετε τη συνήθεια να βοηθάτε τους γύρω σας, ενώ εργάζεστε πολύ σκληρά.

Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, δίνει τη δυνατότητα στους άλλους να βασίζονται πάνω σας και πολύ συχνά είστε το άτομο από το οποίο θα ζητήσουν βοήθεια!

Β.

Είστε ρεαλιστές και συνήθως αρκετά βιαστικοί σ’ ότι κάνετε. Επιπλέον, καταφέρνετε να φέρνετε πάντα τις υποχρεώσεις σας εις πέρας παρότι δεν χαρακτηρίζεστε για την οργάνωσή σας.

Τέλος, είστε αρκετά κοινωνικοί και καταφέρνετε πάντα να κρατάτε τα συναισθηματικά και τα επαγγελματικά σας σταθερά!

Γ.

Είστε πολύ πεισματάρηδες και θέλετε πάντα να επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Δυστυχώς, είστε συχνά απαισιόδοξοι και δεν εμπιστεύεστε τους ανθρώπους. Σε τέτοιο σημείο που στηρίζεστε κυρίως στον εαυτό σας, τον οποίο και προσέχετε πολύ.

Είστε καλός με τους άλλους ανθρώπους, ωστόσο η φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» σας ταιριάζει απόλυτα!

Δ.

Είστε ονειροπόλοι, καλλιτεχνική φύση και μερικές φορές φαίνεται ότι ζείτε στον δικό σας κόσμο. Είστε αρκετά ευαίσθητοι, ευγενικοί, προσεκτικοί, ενώ ταυτόχρονα είστε γενναιόδωροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατακλύζεστε σχεδόν πάντα από πολλές σκέψεις και ιδέες και χρειάζεστε πάντα να τις μοιράζεστε με τους άλλους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.