Μια πραγματική Ραπουνζέλ – Έχει κόψει τα μαλλιά της μόνο μία φορά στην ζωή της (φωτο)

Μια πραγματική Ραπουνζέλ – Έχει κόψει τα μαλλιά της μόνο μία φορά στην ζωή της (φωτο)

Στο γνωστό παραμύθι, η Ραπουνζέλ ήταν μια νεαρή κοπέλα που βρίσκονταν παγιδευμένη σε έναν πύργο από μια κακή μάγισσα που την πήρε από τους γονείς της κατά τη γέννηση.

Ωστόσο, το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό της ιστορίας είναι τα μακριά μαλλιά της Ραπουνζέλ που έφταναν από την κορυφή του πύργου, μέχρι την βάση του.

Mια 33χρονη γυναίκα από την Ουκρανία ζήλεψε την ηρωίδα του παραμυθιού και δεν έχει κόψει τα μαλλιά της για τα τελευταία 28 χρόνια. Η Αλένα Κραβτσένκο ζει ένα παραμύθι με τα μακρά και λαμπερά μαλλιά της που είναι τώρα δύο μέτρα μήκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και μητέρα των έξι ετών δίδυμων, Βαλέρια και Μιροσλάβα.

Η Αλένα είπε ότι πλένει τα μακρά μαλιά της μόλις μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαλλιά της είναι ακόμα υγιή και λαμπερά. «Λατρεύω τα πολύτιμα μακριά μαλλιά μου και αγαπώ να τα φροντίζω. Αλλά δεν τα πλένω πολύ συχνά, γιατί νομίζω ότι τα προϊόντα δεν είναι καλά για την τρίχα και μπορεί να την καταστήσουν πιο λεπτή και να κλονίσουν την ανάπτυξή της», είπε.

«Μου αρέσει να είμαι φυσική και τα φυσικά έλαια στα μαλλιά μας είναι το καλύτερο», πρόσθεσε. Η 33χρονη συγκρίνεται με την Ραπουνζέλ από φίλους και μέλη της οικογένειας της και η Αλένα λέει ότι αγαπά όλη αυτή την προσοχή.

Έχει κουρευτεί μόνο μια φορά στη ζωή της όταν ήταν 5 ετών επειδή η μητέρα της πίστευε ότι τα μακριά μαλλιά ήταν σημαντικά για μια γυναίκα. «Για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ η μητέρα μου έλεγε ότι η γυναικεία ομορφιά προέρχεται άμεσα από τα μαλλιά», δήλωσε η Αλένα. Περιστασιακά κόβει τις άκρες, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να κόψει τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/BrKpOCxFxvm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bq_4GIVFUAP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bq9Zll_l89-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqFFhq1l_db/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bp6aHO_lTf_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpjN7CAFRpg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bpgr8xvF_1c/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BpoPFZxlxKP/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.