Γιοτ του εμίρη του Ντουμπάι αξίας 280.000.000€ αγκυροβόλησε στη Μύκονο και «μαγνήτισε» τα βλέμματα (βίντεο)

Γιοτ του εμίρη του Ντουμπάι αξίας 280.000.000€ αγκυροβόλησε στη Μύκονο και «μαγνήτισε» τα βλέμματα (βίντεο)

Με τις επιβλητικές του διαστάσεις μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών στο Αγράρι της Μυκόνου, όπου αγκυροβόλησε για λίγο και έγινε talk of the island. Ο λόγος για το σούπερ γιoτ Radiant, ιδιοκτησίας του εμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός, μήκους 110 μέτρων, κατασκευάστηκε το 2009 στο διάσημο ναυπηγείο Lürssen. Είναι σχεδιασμένη από τον Tim Heywood, ενώ εσωτερικά φέρει την υπογραφή του Glenn Pushelberg.

Αρχικά το σκάφος ναυπηγήθηκε για λογαριασμό Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος για την απόκτησή του πλήρωσε 150.000.00 ευρώ. Οικονομικές δυσκολίες όμως τον ανάγκασαν να το πουλήσει και έτσι το 2011 το σκάφος πέρασε στα χέρια του Abdullah Al Futtaim αντί 240.000.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία του σήμερα υπολογίζεται στα 280.000.000 ευρώ που το κατατάσσει στην λίστα με τα 10 πιο ακριβά γιoτ του πλανήτη. Το Radiant είναι εξοπλισμένο με κανόνια νερού με την ικανότητα να βυθίζουν σκάφη έως 91 μέτρα μακριά, ενώ περιλαμβάνει ακόμη και ένα μικρό ταχύπλοο για σύντομες εξορμήσεις αν χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.