Ψάχνοντας τον Τζος – «Είμαι έγκυος» αποκαλύπτει η κοπέλα του Πρωτοχρονιάτικα με ένα γραμμα που ποτέ δε λαμβάνει (φωτο)

Ψάχνοντας τον Τζος – «Είμαι έγκυος» αποκαλύπτει η κοπέλα του Πρωτοχρονιάτικα με ένα γραμμα που ποτέ δε λαμβάνει (φωτο)

Ένας άνδρας εν ονόματι Τζος έχει γίνει «διάσημος» χωρίς να το γνωρίζει, καθώς τις τελευταίες μέρες τον ψάχνουν όλοι στο Twitter.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξεκινήσει μια απελπιστική αναζήτηση για έναν άνδρα που ήταν να μάθει πως θα γίνει πατέρας από ένα γράμμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Αναλυτικά, στο νυχτερινό κέντρο του Νότινγκχαμ, την ώρα που οι καθαρίστριες καθάριζαν την πίστα από ότι άφησε πίσω του το γλέντι της Πρωτοχρονιάς, βρήκαν ένα σφραγισμένο γράμμα με παραλήπτη τον άγνωστο Τζος.

Το γράμμα ήταν από την κοπέλα του Τζος, η οποία ζήτησε από την παρέα του Τζος να του δώσει αυτό το γράμμα τα μεσάνυκτα.

Μάλιστα στο γράμμα έγραφε πως ο Τζος θα γίνει πατέρας.

«Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δεν θα μπορούσα να έρθω μαζί σας απόψε, ζήτησα όμως να δοθεί αυτή η επιστολή σε εσένα τα μεσάνυχτα.

Ελπίζω ότι όταν το διαβάζεις να γεμίζεις από χαρά – το ερώτημα είναι, κορίτσι ή αγόρι;

Ευτυχισμένο το νέο έτος να το διασκεδάσεις. Ισως την επόμενη φορά με το μωρό μας»,Σάρα.

Το γράμμα δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του, αλλά μία εργαζόμενη του μαγαζιού το έβγαλε φωτογραφία και το δημοσίευσε στο Twitter.

Έκτοτε η φωτογραφία έχει γίνει το απόλυτο viral, καθώς έχει λάβει χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι χιουμοριστικά.

«Ο Τζος ξέρει;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε χιουμοριστικά «Του το έδωσε τα μεσάνυχτα; Γιατί πάντα προσπαθούν να μας καταστρέψουν την έξοδο;».

Πάντως υπήρξαν και αυτοί που βρήκαν γλυκιά την κίνησή της, ενώ άλλοι ανέφεραν πως δεν ήταν το σωστό timing για να το μάθει ο Τζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσο για το αν τελικά ο Τζος έμαθε τα χαρμόσυνα νέα; Κανείς δεν ξέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.