Χλιδή δίχως τέλος: Δείτε πώς γιόρτασε η κόρη του Σεΐχη του Ντουμπάι την επέτειο γάμου της

Χλιδή δίχως τέλος: Δείτε πώς γιόρτασε η κόρη του Σεΐχη του Ντουμπάι την επέτειο γάμου της

Την πρώτη επέτειο του γάμου της γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες η κόρη του Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, αντιπροέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι, Μαριάν μπιντ Μοχάμεντ, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σεϊχη Σουχαϊλ μπιν Αχμέντ μπιν Τζούμα Αλ Μακτούμ.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι παραμυθένια. Στις 5 Ιανουαρίου το νεαρό ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμο τους με μια εντυπωσιακή τούρτα και πυροτεχνήματα που έκαναν τον ουρανό μέρα πάνω από το διάσημο ξενοδοχείο Burj Al Arab.

Στο πάρτι που δόθηκε για την επέτειο, βρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, και αξιωματούχοι άλλων κρατών.

Εκτός όμως από το αξέχαστο πάρτι, το ζευγάρι πήγε τους εορτασμούς σε άλλο επίπεδο – πώς θα μπορούσε εξάλλου να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο πατέρας της νύφης είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια- και οι νιόπαντροι ναύλωσαν ένα ελικόπτερο για να πετάξουν πάνω από το Ντουμπάι.

https://www.instagram.com/p/BsQ3Rq8lEl0


Η κόρη του Σεϊχη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο Instagram και αποσπάσματα από την εναέρια βόλτα τους. Παράλληλα δημοσίευσε δύο, άγνωστα μέχρι χθες, βίντεο από τον παραμυθένιο γάμο της με την λεζάντα «5/1/2018», την ημερομηνία δηλαδή, του γάμου της.

Όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο, ο γάμος ξεπερνά σε χλιδή και πολυτέλεια ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα των κοινών θνητών. Την διοργάνωση του γάμου ανέλαβε μια επαγγελματική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων με μπαλαρίνες, χορευτές σε παραστάσεις υπό τις οδηγίες Ρώσου σκηνοθέτη και εκθαμβωτικά σκηνικά που κόβουν την ανάσα.

Να σημειωθεί πως στο γάμο παραβρέθηκαν μέλη των βασιλικών οικογενειών των ΗΑΕ και αξιωματούχοι, ενώ ο γαμπρός είναι ένας δυναμικός επιχειρηματίας στον χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό τομέα.

https://www.instagram.com/p/BsQ6KA-F4D4



https://www.instagram.com/p/BsRAsrElFZH


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BsS8RxVFqJz

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.