ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτή η οφθαλμαπάτη θα σας «τρελάνει»- Εσείς μπορείτε να δείτε το κρυμμένο ζώο; (φωτο)

Αυτή η οφθαλμαπάτη θα σας «τρελάνει»- Εσείς μπορείτε να δείτε το κρυμμένο ζώο; (φωτο)

Με την πρώτη ματιά, το μόνο που βλέπεις είναι μια αλληλουχία λευκών και μαύρων κάθετων γραμμών.

Όπως συμβαίνει όμως με όλες τις οφθαλμαπάτες που γίνονται κατά καιρούς viral, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Η τελευταία οπτική ψευδαίσθηση που σαρώνει το διαδίκτυο σε προκαλεί να εντοπίσεις το κρυμμένο ζώο μέσα σε μια φαινομενικά γεωμετρική εικόνα.

Για να καταφέρεις όμως να το κάνεις αυτό, χρειάζεται λίγη προσπάθεια. Συγκεκριμένα, πρέπει ή να κουνήσεις πέρα δώθε το κεφάλι σου, ή να απομακρυνθείς λίγο για να δεις το ζωάκι να σε κρυφοκοιτάει πίσω από τις γραμμές.

Η οφθαλμαπάτη δημοσιεύτηκε στο Twitter την Τετάρτη από την μηχανικό νανοτεχνολογίας Δρ. Μισέλ Ντίκινσον και έγινε viral μέσα σε λίγα 24ωρα, με χιλιάδες share.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εσείς καταφέρατε να δείτε την κρυμμένη εικόνα; Spoiler alert: πρόκειται για μια χαριτωμένη γατούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.