ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο στον Ν.Μουτσινά για τους ισχυρισμούς του οτι δεν έχει πάρει πτυχίο στη Νομική (βίντεο)

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο στον Ν.Μουτσινά για τους ισχυρισμούς του οτι δεν έχει πάρει πτυχίο στη Νομική (βίντεο)

Δεν έχει τέλος το σήριαλ Μέγκι Ντρίο – Νίκος Μουτσινάς, μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του δεύτερου πως η πρώην φιναλίστ του GNTM δεν έχει πτυχίο στη Νομική όπως επιμένει όλους αυτούς τους μήνες.

Συγκεκριμένα, τηλεθεατής έστειλε μήνυμα στο Instagram account της εκπομπής «Για την Παρέα» υποστηρίζοντας πως η Μέγκι Ντρίο όχι μόνο δεν έχει πάει στην Αγγλία για σπουδές, μα δεν έχει καν καταφέρει να πάρει πτυχίο από το κολέγιο στο οποίο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μουτσινάς προκάλεσε την εκκεντρική παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων να δείξει το πτυχίο της, την ώρα που άλλος τηλεθεατής «χτύπησε» με νέο μήνυμα υποστηρίζοντας πως καθηγητής της Μέγκι στο κολέγιο επιβεβαιώνει πως δεν τελείωσε ποτέ τις σπουδές της.

Τώρα, ήρθε η ώρα για την απάντηση της Μέγκι, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς, ρίχνοντας τα βέλη της στον Νίκο για όσα είπε για εκείνη.

«Τον κρατάω τον Μουτσινά γιατί νομίζω ότι μέσα από τη δυσφήμιση που μου έκανε, πρέπει να έχω γίνει η αγαπημένη του. Κάποια στιγμή θα πάω στην εκπομπή του, αλλά περιμένω την κατάλληλη ώρα. Θέλω να του κάνω έκπληξη…», είπε η ίδια αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει στο κοινό όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα:

Τελικά έχει πτυχίο;

Αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο «χτύπημα» του Μουτσινά μετά από όλα αυτά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=254&v=lrrB9M5LJxg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.