ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εσείς γνωρίζατε γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντα έντονα χρώματα;

Εσείς γνωρίζατε γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντα έντονα χρώματα;

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι η αειθαλής Βασίλισσα της Αγγλίας έχει μια υπερβολική συμπάθεια στα έντονα χρώματα.

Κάποιες φορές η αγάπη της σε αυτά είναι τόσο μεγάλη που τα προτιμάει και σε total look, όπως φόρεμα-παλτό και καπέλο. Γιατί όμως η Ελισάβετ δείχνει τέτοια εμμονή με τα φλούο χρώματα;

Σύμφωνα με τη νύφη της Sophie, Countess of Wessex, η βασίλισσα θέλει να σιγουρευτεί ότι το κοινό μπορεί να την εντοπίσει μέσα από τα πλήθη. «Μην ξεχνάτε ότι όταν εμφανιστεί κάπου ο κόσμος τρέχει να την δει και θέλει να είναι σε θέση να πει ότι είδαν λίγο από το καπέλο της βασίλισσας καθώς πέρασε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τα όσα είπε η νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, επιβεβαίωσαν και άλλες βασιλικές πηγές. «Η βασίλισσα ξέρει ότι πάντα πρέπει να ξεχωρίζει από το πλήθος και για αυτό το λόγο τα χρώματα έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη ντουλάπα της», δήλωσε η Καρολίν ντ Γκιντάντ, επιμελήτρια έκθεση του βρεταννικού στέμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.