ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτός είναι ο άνδρας που βγήκε με… 365 γυναίκες μέσα σε ένα χρόνο (βίντεο)

Αυτός είναι ο άνδρας που βγήκε με… 365 γυναίκες μέσα σε ένα χρόνο (βίντεο)

Ο Sunder Ramu είναι ένας ηθοποιός που βρήκε ένα αρκετά ενδιαφέροντα τρόπο για να προωθήσει τα δικαιωμάτα των γυναικών…βγαίνοντας 365 διαφορετικά ραντεβού μέσα σε περίπου ένα χρόνο.

Ο Ramu ξεκίνησε την “εκστρατεία” του αφού ανησυχούσε όλο και περισσότερο για την αδιαφορία της ινδικής κοινωνίας απέναντι στις γυναίκες και την ασφάλειά τους. Ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει. Σε κάθε ραντεβού συνομιλεί με τις γυναίκες με σκοπό να ανοίξει έναν ευρύτερο διάλογο για την ευαισθητοποίηση και τα ίσα δικαιώματα.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν σε όλη αυτή την εκστρατεία, όπως η Divya που βλέπουμε στο παρακάτω video, εξηγούν ότι τους αρέσει η συγκεκριμένη ιδέα επειδή το μόνο κίνητρο για αυτά τα ραντεβού είναι η συζήτηση και τίποτα περισσότερο.

Επιπλέον ο Ramu ζητά από τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει να δώσουν κάποια χρήματα τα οποία δωρίζει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.