Βρετανία: Κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν το… tinder για τις αγελάδες τους!

Βρετανία: Κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν το… tinder για τις αγελάδες τους!

Μία ευφάνταστη ιδέα είχαν κτηνοτρόφοι στη Βρετανία, προκειμένου να βρουν τα καλύτερα ταίρια για τις αγελάδες τους.

Εφαρμογή για ραντεβού… αγελάδων ανέπτυξαν κτηνοτρόφοι στη Βρετανία προκειμένου να διαλέξουν τα καλύτερα ταίρια για τον πολλαπλασιασμό των κοπαδιών τους.

Η εφαρμογή Tudder – που βασίζεται στην εφαρμογή Tinder – χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 42.000 Βρετανούς κτηνοτρόφους.

Όπως και στο Tinder οι κτηνοτρόφοι μπορούν να βλέπουν φωτογραφίες του μελλοντικού «συντρόφου» είτε της αγελάδας είτε του ταύρου τους, την ηλικία του και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Αν ενδιαφέρονται μπορούν να το δείξουν με ένα «κλικ».

Στο Tudder υπάρχουν επίσης διαθέσιμες πληροφορίες για την «οικογενειακή ιστορία» των αγελάδων, την τιμή τους αλλά και την ικανότητά τους να αποκτήσουν μοσχαράκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ιδέα για την εφαρμογή είχε ένας κτηνοτρόφος, πριν από επτά χρόνια, που ήθελε να κάνει πιο εύκολο το ζευγάρωμα των αγελάδων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.