ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο «φως» νέες αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Στο «φως» νέες αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έτσι κι αλλιώς πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Άλλωστε το βασιλικό δράμα πάντα είχε πιστούς (και φανατικούς) οπαδούς.

Η Κέιτ Μίντλετον μισεί την Μέγκαν Μαρκλ, ο Πρίγκιπας Χάρυ δεν τα έχει καλά με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι φήμες εναλλάσσονται προς τέρψη του αδηφάγου κοινού.

Η τελευταία δήλωση της μαμάς της Πριγκίπισσς Ευγενίας, Σάρα Φέργκιουσον (γνωστή και ως Φέργκι) κλόνισε και πάλι τα νεύρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στοπεριοδικό Hello, η άτακτη πρώην πριγκίπισσα ξεκαθαρίζει τις εν λόγω φήμες και συζητάει για το διαδικτυακό μπούλινγκ, που αποτελεί μέρος της τρέχουσας καμπάνιας του περιοδικού με όνομα, #HelloToKindness.

Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι η Φέργκι και η Νταϊάνα ζήλευαν η μία την άλλη –η Νταϊάνα τη Φέργκι για την ενέργειά της που γοήτευε τους πάντες και η Φέργκι την Νταϊάνα για την ομορφιά της.

«Την ζήλευα πολύ όπως και η ίδια εμένα» είχε δηλώσει η Νταϊάνα στον βιογράφο της Άντριου Μόρτον. «Δεν μπορούσα να το καταλάβω, πραγματικά το απολάμβανε όπου κι αν βρισκόταν ενώ εγώ αγωνιζόμουν να αντέξω».

Ωστόσο η Σάρα Φέργκιουσον ήρθε να αποκαταστήσει τις φήμες σε αυτήν τη νέα της συνέντευξη. «Οι γυναίκες κυρίως συνεχώς ανταγωνίζονται και συγκρίνουν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή με άλλες. Αυτό μου θυμίζει το πως πριν από χρόνια προσπάθησαν τα Μέσα να ”χτίσει” μια εικόνα του εαυτού μου και της Νταϊάνα ως αντίπαλες, κάτι το οποίο καμία από τις δυο πραγματικά δεν αισθάνθηκε ποτέ», έγραψε η Φέργκι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της , η Δούκισσα είχε δηλώσει ότι εκείνη και η Νταϊάνα (η οποία ήταν τέταρτη ξαδέρφη της) ένιωθαν περισσότερο με αδερφές, παρά αντίπαλες. Οπότε, αν υπήρξε καμία δημόσια διαφωνία, σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται τόσο υπερβολικά.

Ωστόσο, αυτή η έντονη προσοχή στις δυο κυρίες, οδήγησε τους παπαράτσι σε κυνηγητό και ίσως όλο αυτό να σχετίζεται με τον θάνατο της Νταϊάνα.

Όσον αφορά τα πολλές φορές χυδαία σχόλια που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Φέργκι είπε: «Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν γίνει ”υπόνομος”. Αν ποτέ διαβάσω τα σχόλια κάτω από μια ανάρτηση, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός χρηστών που πιστεύει ότι όλοι οι φυσιολογικοί κανόνες της κοινωνίας, δεν εφαρμόζονται στο Διαδίκτυο».

Και πράγματι, υπάρχουν πολλοί χρήστες που γράφουν ρατσιστικά σχόλια και απειλούν τη βασιλική οικογένεια στον λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.