Θεσσαλονίκη: Οδηγός άφησε τη Ferrari στο λάθος σημείο και… έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Οδηγός άφησε τη  Ferrari στο λάθος σημείο και… έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο (φωτο)

Έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με μία… λάθος κίνηση. Άλλωστε, μία κατακόκκινη Ferrari στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εύκολα τραβάει πάνω της τα βλέμματα των περαστικών. Όταν μάλιστα ο οδηγός – ιδιοκτήτης της έχει κάνει και μία λάθος κίνηση, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι σχεδόν προφανή.

Ο οδηγός αυτής της κατακόκκινης Ferrari κατάφερε να προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις με την κίνησή του να αφήσει το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει και το seleo.gr, επάνω σε διάβαση στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Σβώλου και Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Ο απίστευτος αυτός τρόπος παρκαρίσματος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της ομάδας «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου» που δημοσιεύει το seleo.gr έχει κάνει πολλούς να αντιδράσουν με σχόλια όπως «δίνει τόσα χρήματα για το αυτοκίνητο και δεν μπορεί να πληρώσει για να το παρκάρει για λίγες ώρες;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.