Δέκα γυναίκες με σύντροφο… πάνω από 10 χρόνια μικρότερο (φωτο)

Δέκα γυναίκες με σύντροφο… πάνω από 10 χρόνια μικρότερο (φωτο)

Υπάρχουν 10 τυχεροί άνδρες, που έζησαν το όνειρο και έχουν να το λένε. Μπορεί απ’ τα 10 ζευγάρια που θα δείτε στη συνέχεια τα 8 να έχουν χωρίσει ήδη, όμως σημασία δεν έχει ο προορισμός και η διάρκειά του, αλλά το ταξίδι (πολύ ψαγμένο). Ποιοι ειναι οι 10 τυχεροί; Βγάλτε χαρτί και μολύβι γιατί στο τέλος του μαθήματος θα ερωτηθείτε…

Έλλη Κοκκίνου & Γιώργος Μπόγρης – 19 χρόνια διαφορά

Ξεκινάμε από τα εγχώρια, διότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει.

Και πώς να μην παινέψεις δηλαδή την Έλλη Κοκκίνου που στα 45 plus της παραμένει μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες; Ο Μπόγρης απ’ την άλλη μπορεί να ευστοχεί σε καλάθι με την ίδια συχνότητα που ευστοχεί ο Φουρθιώτης στα ελληνικά, αλλά στο φλερτ παίρνει 10 με τόνο. Άξιος…

Εμάνουέλ Μακρόν & Μπριζίτ Τρονιέ– 25 χρόνια διαφορά

Οκ, όλοι είμαστε μερακλήδες, όλοι είχαμε στο σχολείο μια καθηγήτρια με την οποία είχαμε ερωτευτεί, αλλά ο Μακρόν του έδωσε και κατάλαβε. Όταν εκείνος γεννιόταν η σύζυγος του είχε δει τους 17 πρώτους κύκλους της Τόλμης και Γοητείας και πήγαινε για τον 18ο. Στηρίζουμε τον έρωτα από όπου και να προέρχεται, αλλά και… ο μερακληδισμός έχει τα όριά του.

Ντέμι Μουρ & Άστον Κούτσερ – 15 χρόνια διαφορά

Η απορία όλων ήταν πώς αυτό το μυξιάρικο κατάφερε να ρίξει στο κρεβάτι του ολόκληρη Ντέμι Μουρ. Και όχι απλά να τη ρίξει στο κρεβάτι, αλλά να την παντρευτεί και μετά τις απιστίες και το χωρισμό τους να τη ρίξει και στα… πατώματα.

Nα υπενθυμίσουμε πως ο 28χρονος τότε Κούτσερ γνώρισε τη Ντέμι λίγο μετά τα γυρίσματα της ταινίας Charlie’s Angels: Full Throttle, στη οποία η ίδια έμοιαζε κάπως έτσι…

Μίλα, συγγνώμη, αλλά σαν τη Ντέμι καμιά…

Σακίρα & Ζεράρ Πικέ – 10 χρόνια διαφορά

Βλέπεις τη Σακίρα. Τη φλερτάρεις. Καταλαβαίνεις ότι σου δίνει το ελεύθερο να την πλησιάσεις. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ;

Όχι απλά θα πας, αλλά θα πας και τρέχοντας. Το χειρότερο όλων δεν είναι να είσαι οπαδός της Ρεάλ και να σκέφτεσαι ότι ο Πικέ έριξε την Σακίρα. Το χειρότερο είναι να σκέφτεσαι ότι την έριξε με μια ατάκα για τον καιρό. Δηλαδή έλεος κάπου…

Αγγελική Ηλιάδη & Σάββας Γκέντσογλου – 13 χρόνια διαφορά

Η ελληνική version των Σακίρα – Πικέ. Εκείνη μια ώριμη 35άρα, εκείνος φρέσκος στην ποδοσφαιρική αρένα. Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Vote for Savvas!

Τζένιφερ λόπεζ & Κάσπερ Σμαρτ – 18 χρόνια διαφορά

Αυτό δεν το χωνέψαμε ποτέ. Δεν το συγχωρήσαμε ποτέ στη Τζένιφερ. Κάνει σχέση με τον κάγκουρα χορευτή της, τον χωρίζει γιατί την απάτησε με δύο τρανσέξουαλ (!), τον δέχεται πίσω, ετοιμάζεται να τον παντρευτεί και… μαντέψτε. Κέρατο vol. 2 για τη Τζένιφερ.

Μετά τον Σμαρτ (τον οποίο χώρισε μεν, ζορίστηκε δε, η Τζένιφερ ξαναβρήκε τον έρωτα στα μάτια του επαγγελματία παίκτη πέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ. Ρε τον τυχερό…

Ρούλα Ρέβη & Αποστόλης Τότσικας – 10 χρόνια διαφορά

Επιτυχημένη, ανεξάρτητη, απ’ τα πολύ καλά παιδιά της ελληνικής σόουμπιζ η Ρούλα. Ο Αποστόλης πήρε το 10 το καλό και το χαίρεται.

Τζουλιάν Μουρ & Μπαρτ Φρόιντλιχ – 10 χρόνια διαφορά

Είναι μαζί πολλά χρόνια, έκαναν οικογένεια και αποδεικνύουν πως η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο. Αγαπάμε Τζουλιάν Μουρ.

Σάρον Στόουν & Μάρτιν Μίκα – 27 χρόνια διαφορά

Εντάξει, χώρισαν. Αλλά το ρεζουμέ είναι ότι ο Μίκα εκτίμησε το βασικό ένστικτο της Σάρον και πέρασε μαζί της κάμποσους μήνες.

Εύγε.

Μαντόνα & Αμπουμπακάρ Σουμαχόρο – 30 χρόνια διαφορά

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η θεά. Εκείνη που κρατάει τη σημαία των cougars ακόμα ψηλά…

Τελευταίο λάφυρο της Μαντόνα, ο 25χρονος Αμπουμπακάρ Σουμαχόρο που μπήκε στη λίστα με τα toyboys της 58χρονης performer.

Ναταλία Γερμανού

Ένα όνομα, 15 ιστορίες. Τα λόγια είναι περιττά, Ναταλία λέμε και κλαίμε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:Menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.