Γιατί υπάρχουν αυτές οι τρυπούλες στα καπάκια του καφέ

Γιατί υπάρχουν αυτές οι τρυπούλες στα καπάκια του καφέ

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία συναντάμε στην καθημερινότητά μας και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Καλή ώρα όπως η μικρή μπίλια μπροστά από το τιμόνι του αυτοκινήτου μας, ή o ρόλος που βαράει το συρτάρι κάτω από το φούρνο μας –πληροφοριακά, δεν είναι για να φυλάει σκεύη.

Αυτή τη φορά λοιπόν θα εστιάσουμε σε κάτι μικρό και (θεωρητικά) ασήμαντο, ωστόσο είναι κάτι που το συναντάμε συνέχεια και έστω και μια φορά στη ζωή μας έχουμε αναρωτηθεί αν έχει κάποια χρήση ή είναι λάθος της παραγωγής.

Μιλάμε για αυτή την μικρή τρυπούλα που βρίσκεται σε κάθε καπάκι μιας συσκευασίας takeaway καφέ.

Όταν παραγγέλνεις τον καφέ σου, η κάθε συσκευασία μοιάζει κάπως έτσι.

Όταν όμως κοιτάξεις πιο κοντά, υπάρχει μια μικρή τρυπούλα που μοιάζει σαν να είναι λάθος της παραγωγής.

Αυτή εδώ συγκεκριμένα. Δεν είναι όμως λάθος της παραγωγής

Η τρυπούλα αυτή βοηθά στο να φύγει ο ατμός μέσα από τον καφέ και έτσι να μειωθεί η πιθανότητα να καείς την ώρα που τον καταναλώνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.