Αυτός είναι ο 9χρονος που «έβαλε κάτω» διάσημο σεφ και τώρα ζει το όνειρό του (βίντεο)

Αυτός είναι ο 9χρονος που «έβαλε κάτω» διάσημο σεφ και τώρα ζει το όνειρό του (βίντεο)

Είναι μόλις εννέα ετών αλλά η ηλικία δεν τον εμποδίζει να κυνηγήσει το όνειρό του, μέρος του οποίου έχει ήδη γίνει πραγματικότητα, όπως δηλώνει.

Ο Λούκα Λούκιτς ζούσε σε μια μικρή πόλη στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και, τις ώρες που βρισκόταν μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου που είχαν οι γονείς του στη Ντόνια Ποντγκραντάτσμα, σε μια περιοχή κοντά στην Μποσάνσκα Γκράντισκα, πάντρευε διάφορα υλικά, μπαχαρικά και αρωματικά, προσπαθώντας να φτιάξει δικά του, ιδιαίτερα πιάτα, που ίσως μια ημέρα θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν δημιουργίες ακόμη και βραβευμένων, διάσημων σεφ.

Ανάμεσα στις κατσαρόλες, τα τηγάνια, τις αδιάκοπες προσπάθειες, τις αποτυχίες, αλλά και τις επιτυχίες, ο Λούκα βρήκε το μονοπάτι που τον οδήγησε όχι απλώς σε μία θέση κουζίνας εστιατορίου, αλλά χιλιόμετρα μακριά, σε χώρα του εξωτερικού, όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί σε ευκαιρίες που του έδινε ο αγαπημένος του σεφ, Τιμ Μάλζερ.

Όπως γράφουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και η εφημερίδα Sarajevo Times, επικαλούμενα δημοσίευμα του περιοδικού Stern ο Λούκα Λούκιτς ένας νεαρός με καταπληκτικές ικανότητες και δεξιότητες, κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο παιχνίδι μαγειρικής Kitchen Impossible στη γερμανική τηλεόραση, του οποίου παρουσιαστής είναι ο διάσημος σεφ Τιμ Μάλζερ.

Μάλιστα, ο μικρός μάγειρας είχε την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τον μέντορά του, να δείξει την αξία του και να τον …κατατροπώσει, αποδεικνύοντας ότι όταν ο Τιμ Μάλζερ τον επέλεξε, δεν είχε άδικο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ το χαρισματικό παιδί από τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη ανακάλυψε ο διάσημος σεφ, όταν στη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, είχε επισκεφθεί το εστιατόριο των γονιών του για φαγητό και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τον εννιάχρονο Λούκα.

Το ταξίδι του σεφ πλέον πήρε άλλη τροπή και γεύση, αφού σ’ αυτό προστέθηκε η παρουσία του μικρού νεαρού που κατάφερε – μέσα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα – να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και πάνω απ΄όλα να ζει το όνειρό του που δεν είναι άλλο απ’ το να μαγειρεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.