ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωτότυπο ποτό: Ροζέ βότκα που περιλαμβάνει και κρασί (φωτο)

Πρωτότυπο ποτό: Ροζέ βότκα που περιλαμβάνει και κρασί (φωτο)

Μία νέα ροζέ βότκα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στα αλκοολούχα ποτά.

Το ροζ ήταν η απόλυτη τάση στο φαγητό και τα ποτά τα δύο προηγούμενα χρόνια και φαίνεται ότι αυτό μας ακολουθεί και το 2019, με πρώτο και καλύτερο δημιούργημα τη νέα ροζέ βότκα, η οποία μάλιστα θα περιλαμβάνει και κρασί.

Η σουηδική βότκα Svedka πρόκειται να αποκτήσει στις αρχές του χρόνου μία ροζέ εκδοχή της, που θα περιλαμβάνει και 5% ροζέ κρασί, θα έχει έντονα φρουτώδη αρώματα όπως φράουλα και ανανά καθώς και νότες από ιβίσκο. Όσο για την τιμή της, θα κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος της φιάλης, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει σε διάφορα μπουκάλια, από 50ml έως 1,75 λίτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.