ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτά τα πέντε «κόλπα» θα διώξετε την άσχημη μυρωδιά από την κουζίνα

Με αυτά τα πέντε «κόλπα» θα διώξετε την άσχημη μυρωδιά από την κουζίνα

Υπάρχουν κάποια φαγητά που μυρίζουν πολύ άσχημα και πολύς κόσμος τα αποκλείει από τη διατροφή του για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν χρειάζεται να βγάλετε το ψάρι ή το μπρόκολο από τη διατροφή σας επειδή μυρίζουν άσχημα όταν μαγειρεύονται. Ακολουθήστε το παρακάτω tip και κάθε είδους δυσάρεστη μυρωδιά θα εξαφανιστεί μια και καλή από την κουζίνα σας.

Τι θα χρειαστείτε Για να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες οσμές θα χρειαστείτε ξίδι και ένα κατσαρολάκι.

Βήμα 1ο
Γεμίστε το κατσαρολάκι κατά το 1/4 με λευκό ξίδι και ανοίξτε το μάτι ώστε να αρχίσει το ξίδι να βράζει.

Βήμα 2ο
Αφού το ξίδι αρχίσει να κοχλάζει, σβήστε το μάτι της κουζίνας και αφήστε το εκεί για λίγα λεπτά.

Βήμα 3ο
Πετάξτε το ξίδι, πλύντε το κατσαρολάκι και συνεχίστε τη ζωή σας.

Η κουζίνα πλέον δεν θα μυρίζει άσχημα και κάθε δυσάρεστη οσμή θα έχει εξαφανιστεί. Μπορεί η κουζίνα να μυρίζει για λίγο ξίδι (όση ώρα βράζει το ξίδι) αλλά μόλις σβήσετε το μάτι η μυρωδιά θα είναι σχετικά ουδέτερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξτρα tip
Αν θέλετε να δώσετε όμορφη μυρωδιά στο χώρο σας τότε απλά προσθέστε μέσα στο κατσαρολάκι με το ξίδι μερικά στικς κανέλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.