ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει να φοράς το ίδιο ζευγάρι παπούτσια καθημερινά

Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει να φοράς το ίδιο ζευγάρι παπούτσια καθημερινά

Είμαστε όλοι ένοχοι στο να έχουμε ένα ζευγάρι παπούτσια ψηλοτάκουνα ή φλατ στα οποία μπορούμε να βασιστούμε για να περάσουμε τη μέρα μας χωρίς πληγές στα πόδια μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα στα παπούτσια, θα πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια δύο ημέρες στη σειρά.

Ο Jim Kass, της αμερικανικής αυτοκρατορίας υποδημάτων Allen Edmonds, προτείνει να αλλάζουμε αυτά που φοράμε καθημερινά για να παρατείνουμε τη ζωή των παπουτσιών μας.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι λίγο δυσάρεστος. Όταν φοράμε παπούτσια, το υλικό απορροφά την εφίδρωση από τα πόδια, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά “αν φοράτε το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα, τα παπούτσια σας θα χάσουν το σχήμα τους”, εξηγεί ο Kass.

Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να φοράτε ένα διαφορετικό ζευγάρι από τα παπούτσια σας κάθε μέρα για να δώσετε σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών αρκετό χρόνο να στεγνώσει και να διατηρήσει το σχήμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Kass, οι πραγματικοί επαγγελματίες επενδύουν σε μερικά ειδικά καλαπόδια, για να βοηθήσουν στην απορρόφηση της περίσσειας υγρασίας καθώς και να διατηρήσουν τα παπούτσια τους σε άριστη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.