ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έτρωγε μέταλλο και γυαλιά για πρωινό (βίντεο)

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έτρωγε μέταλλο και γυαλιά για πρωινό (βίντεο)

Ο Michel Lotito ήταν ένας Γάλλος διασκεδαστής διάσημος ως ο άνθρωπος που έτρωγε τα πάντα, εξ ου και το ψευδώνυμο Monsieur Mangetout. Οι “επιδόσεις” του αφορούσαν την κατανάλωση μετάλλων, γυαλιού, καουτσούκ και άλλων υλικών.

Στα 40 χρόνια της καριέρας του έφαγε σχεδόν ότι αντικείμενο μπορείτε να φανταστείτε από ποδήλατα, καροτσάκια, τηλεοράσεις έως και ένα αεροπλάνο Cessna 150, το χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να «καταναλωθεί», από το 1978 έως το 1980. Για τα “κατορθώματα” του απονεμήθηκε μια μπρούτζινη πλάκα από το βιβλίο του Guinness την οποία έφαγε επίσης.

Ο Lotito ξεκίνησε να τρώει ασυνήθιστα υλικά όταν ήταν περίπου 16 ετών λόγο μιας διατροφικής διαταραχής γνωστή ως pica. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι για καλή του τύχη είχε επίσης μια παχιά επένδυση στο στομάχι και τα έντερα του, που επέτρεπε την κατανάλωσή αιχμηρών μετάλλων και άλλων αντικειμένων χωρίς να υποφέρει από τραυματισμούς. Μάλιστα εκτιμάται ότι από το 1959 έως το 1997, ο Lotito είχε φάει σχεδόν εννέα τόνους μετάλλου.

Η μέθοδος του για να τρώει όλο αυτό το μέταλλο ήταν να το σπάει σε μικρά κομμάτια πριν προσπαθήσει να το φάει και να πίνει νερό ενώ τα καταπίνει (λειτούργησε ως λιπαντικό για να βοηθήσει το μέταλλο να γλιστρήσει κάτω από το λαιμό του).

Ο Lotito πέθανε από φυσικά αίτια που δεν σχετιζόταν με την “διατροφή” του στις 25 Ιουνίου 2007, δέκα ημέρες μετά τα 57α γενέθλιά του.

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.