Καταγγελία δισκογραφικής εταιρίας: «Κορόιδεψε τον Αρναούτογλου και όλη την Ελλάδα»! Τελικά ποιανού είναι το…πουλάκι;

Καταγγελία δισκογραφικής εταιρίας: «Κορόιδεψε τον Αρναούτογλου και όλη την Ελλάδα»! Τελικά ποιανού είναι το…πουλάκι;

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε, μετά από πολλά χρόνια, ότι κρύβεται πίσω από τη φωνή του χιτ της εποχής.

Μόλις έφτασε όμως επίσημη καταγγελία στο “ΦωτοΣτέφανο” του Στέφανου Κωνσταντινίδη, από τη δισκογραφική εταιρία Planetworks, σύμφωνα με την οποία η τραγουδίστρια είπε ψέμματα στον Αρναούρογλου και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Stefany Loca παρουσιάστηκε ως η ερμηνεύτρια του “το πουλάκι τσιου” που ήταν η επιτυχία εκείνης της χρονιάς για τους μικρούς μας φίλους. Πρόκειται για μία προσαρμογή του Ιταλικής προέλευσης καρτούν “Il Pucino Pio”.

Τους ελληνικούς στίχους είχε γράψει ο μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της Planetworks, Ήζυ Κουτιέλ. Εκτός των θεματικών CDs (Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα κλπ) κυκλοφόρησαν και πάρα πολλά προϊόντα του χαρακτήρα, όπως: κουκλάκια, μπάλες, μπλουζάκια, σοκολάτες, πασχαλινά αυγά και δεκάδες άλλα προϊόντα!

Η αλήθεια για το Πουλάκι Τσίου…

«Μέχρι σήμερα στον χώρο της μουσικής (στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς), είχαμε ακούσει για διάφορες κόντρες περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας ανάμεσα σε μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς…

Που να φανταζόμασταν οτι η αγωνιώδης ανάγκη προβολής κάποιων θα τους έφερνε μέχρι του σημείου να οικειοποιηθούν απροκάλυπτα την φωνή ενός πολύ επιτυχημένου καρτούν με πάνω από 75 εκατομμύρια Views μέχρι σήμερα! Σε πόση απόγνωση πρέπει να είσαι για να κάνεις ένα τόσο μεγάλο λάθος!? Ή μήπως απλά δεν έγινε τίποτα κατά λάθος!

Όταν καπιλεύεσαι την επιτυχία κάποιου άλλου και επιλέγεις τόσο ανώδυνα να πεις ψέματα… Απλά: Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!

Ως ιδιοκτήτης της Δισκογραφικής εταιρείας και παραγωγός του project Πουλάκι Τσίου, σας ενημερώνω οτι η ερμηνεύτρια όλων των Ελληνικών τραγουδιών (εκτός του Κυπριακής εκδοχής) που κυκλοφόρησαν από τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, είναι η Κατερίνα Ρήγα, η οποία τιμώντας το Συμβόλαιο μας, δεν γνωστοποίησε μέχρι τώρα οτι ήταν η δική της φωνή.

Πριν λίγες ημέρες και χωρίς κανέναν σεβασμό στην εκπομπή “2NIGHT SHOW” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένηη Στέφανυ Λόκα (Stefany Loca), η οποία αυτοπαρουσιάστηκε ως η πραγματική ερμηνεύτρια του project “Το Πουλάκι Τσίου”, χωρίς κανέναν σεβασμό ούτε καν στον ίδιο τον εαυτό της.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ανώδυνα να πει ψέματα και να δηλώσει οτι εκείνη ήταν η φωνή του καρτούν! Για του λόγου το αληθές/αναληθές, το τραγούδησε μάλιστα “ζωντανά”! Πόσο γελοίο! Το αποτέλεσμα;

Η έντονη αναπαραγωγή της ψευδούς δήλωσης και παράλληλα της όποιας προβολής της σε όλα τα blogs και social media!Και να τα κοτοπουλάκια στις αναρτήσεις της και να τα τηλεφωνήματα σε άλλες εκπομπές, blogs και sites για να την καλέσουν και να αναφερθούν σε εκείνη και πάει λέγοντας…Τι απόγνωση κι αυτή!
Τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια την είχα εντοπίσει κάπου στο 2011 και υπογράφοντας αντίστοιχο Συμβόλαιο είχαμε κυκλοφορήσει 2 Singles.

To 2o μάλιστα είχε πάει σχετικά καλά. Επειδή είχε οικονομική ανάγκη, της είχα προτείνει να είναι η παρουσιάστρια στα Party με το Πουλάκι Τσίου ανά την Ελλάδα και παράλληλα να προβληθεί τραγουδώντας στην ίδια σκηνή. Μέχρι εκεί ήταν όμως η σχέση της με το Πουλάκι Τσίου! Αργότερα (όπως όφειλα) φρόντισα να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη στην Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί οτι σε αντίθεση με όσα ακούγονται για άλλους καλλιτέχνες, δεν είχε πληρώσει ποτέ και τίποτα η ίδια!

Λανθασμένες επιλογές της σε εξωτερικούς συνεργάτες, διαφωνία στην επιλογή του ρεπερτορίου και παράλογες οικονομικές απαιτήσεις του τύπου “πλήρωσε μου τα κομμωτήρια, πλήρωσε μου τα ταξί για να έρχομαι στο στούντιο κλπ”, στάθηκαν η αφορμή για να αποφασίσω την από τηλεφώνου οριστική διακοπή της συνεργασίας μας. Δεν είχα κανέναν λόγο να συνεργάζομαι με κάποιον που δεν ξέρει να εκτιμάει και να μην σέβεται.

Έκτοτε ευτυχώς δεν είχαμε καμία επαφή παρά τα διάφορα αιτήματα φιλίας της, με το τελευταίο στις 2 Φεβρουαρίου! Πολύ κρίμα, γιατί θα μπορούσε να έχει καταφέρει κάποια πράγματα, ίσως μόνο και μόνο επειδή το ήθελε πάρα πολύ!

Κι ερχόμαστε στο σήμερα, όπου μετά από 7 χρόνια αντί να βελτιώσει το όποιο ταλέντο της, αλλά και τον χαρακτήρα της λέει δημοσίως ψέματα χωρίς καμία αναστολή, ξεγελώντας τον παρουσιαστή, δημοσιογράφους και φυσικά το κοινό! Κι όλα αυτά για λίγα κλικ εφήμερης δημοσιότητας και πιθανώς για 2-3 εμφανίσεις!

Θα τραγουδήσει άραγε και “Το Πουλάκι Τσίου” σε αυτές τις εμφανίσεις? Ευχαρίστως να της δώσουμε να φορέσει και την στολή του χαρακτήρα. Έλεος!

Ήζυ Κουτιέλ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιοκτήτης της Δισκογραφικής εταιρείας Planetworks»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.