Βάλε ετικέτες σε αυτά τα 8 πράγματα και οργάνωσε το σπίτι σου

Βάλε ετικέτες σε αυτά τα 8 πράγματα και οργάνωσε το σπίτι σου

Θέλουμε το σπίτι μας να είναι πάντα καθαρό, τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι πολύ απλός και αποτελεσματικός, τον οποίο οι περισσότεροι δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι σήμερα.

Οι ετικέτες. Αυτά τα αυτοκόλλητα χαρτάκια, πάνω στα οποία γράφεις την ονομασία κάθε πράγματος και τα κολλάς.

Το να βάζουμε ετικέτες είναι ένας έξυπνος τρόπος ώστε να ξεχωρίζουμε και να τακτοποιούμε τα πράγματά μας.

Είναι όλα σε σειρά και έτσι βρίσκουμε αμέσως αυτό που ψάχνουμε.

Αν μέχρι τώρα έβαζες ετικέτες μόνο στα βαζάκια σου, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι μπορείς να το κάνεις σε πολλά περισσότερα.

Βρήκαμε τα 8 πράγματα στα οποία μπορείς να βάλεις ετικέτες, σύμφωνα με το Apartment’s Therapy:

1. Ράφια και συρτάρια ψυγείου

Αν βάλεις ετικέτες σε όλα μέσα στο ψυγείο σου, θα ξέρεις τι είναι και πού. Θα εξοικονομήσεις χρήματα, καθώς δεν θα χρειαστεί να αγοράζεις τα ίδια προϊόντα δύο φορές.

2. Αποθηκευτικά κουτιά

Θα σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις τι έχεις σε κάθε κουτί ώστε να μην τα ανοίγεις όλα για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

3. Το καλάθι των άπλυτων

Αν έχεις ένα μεγάλο καλάθι με πολλούς μικρότερους χώρους μπορείς να αποθηκεύσεις σε καθένα διαφορετικά ρούχα και να τα ονομάσεις. Έτσι θα ξέρεις τι είναι πού.

4. Συρτάρια

Είτε έχεις θήκες για μαχαιροπίρουνα είτε άλλα αντικείμενα, οι ετικέτες βοηθούν. Σε όλα τα συρτάρια μπορείς να το κάνεις αυτό, όχι μόνο στην κουζίνα.

Shutterstock

5. Ντουλάπια

Σε ένα ντουλάπι έχουμε πολλά αντικείμενα μαζεμένα. Βάζα, δοχεία, κουτιά κ.α. Βάλε σε κάθε αντικείμενο μια ετικέτα ώστε να μην ψαχουλεύεις κάθε φορά να βρεις το σωστό.

6. Ντουλάπα

Στην ντουλάπα μας μπορεί να έχουμε ράφια. Εκεί κρατάμε συνήθως πετσέτες, σεντόνια κ.α. Βάλε ξεχωριστά κάθε κατηγορία και κόλλησε μια ετικέτα ώστε να ξέρεις τι είναι η κάθε μία.

7. Κρεμάστρες

Οι κρεμάστρες είναι πολύ χρήσιμες σε ένα σπίτι, όχι μόνο για τα ρούχα. Εξοικονομείς χώρο και τακτοποιείς κρεμώντας τα πράγματά σου. Κι όμως, μπορείς να βάλεις ετικέτες ακόμα και στις κρεμάστρες. Τώρα θα έχεις μία για κάθε αντικείμενο.

8. Μπαχαρικά

Συνήθως φυλάμε τα μπαχαρικά μας είτε μέσα σε ντουλάπια είτε σε συρτάρια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα τοποθετήσεις σε βαζάκια και να κολλήσεις μια ετικέτα στο καθένα με το όνομά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.