ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το αγόρι που είναι αλλεργικό… στο «Πάσχα» (βίντεο)

Αυτό είναι το αγόρι που είναι αλλεργικό… στο «Πάσχα» (βίντεο)

Κάθε χρόνο η Carol Toole, 45 ετών, φοβάται τις διακοπές του Πάσχα λόγω του 10χρονου γιου της, Reece, που είναι αλλεργικός “στη γιορτή”.

Από την ηλικία των τριών ετών, ο Reece έχει σοβαρή αλλεργία στους καρπούς με κέλυφος – πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν είναι στο ίδιο δωμάτιο με ένα ανοιχτό σοκολατένιο αυγό του Πάσχα που θα μπορούσε να περιέχει πχ καρύδια θα έχει αλλεργικές αντιδράσεις.

“Ανακαλύψαμε την αλλεργία του Reece όταν ήταν τριών ετών, καθώς μου έδινε φιστίκια σε ένα οικογενειακό πάρτι. Ξαφνικά άρχισε να κλαίει και το πρόσωπό του να πρήζεται και μετά να βήχει και φτερνίζεται, οπότε τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Μετά τις εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι είναι αλλεργικός στους ξηρούς καρπούς σε σημείο που δεν μπορεί να φάει τίποτα που έχει παρασκευαστεί σε ένα εργοστάσιο που περιέχει καρύδια.” “Αυτό σημαίνει ότι είναι ουσιαστικά αλλεργικός στο Πάσχα – αφού δεν μπορεί να έχει κανονικά Πασχαλινά αυγά ή πασχαλινές απολαύσεις που κάποιος θα έπαιρνε από το σούπερ μάρκετ” δήλωσε η Carol.

Μάλιστα η αλλεργία του είναι τόσο σοβαρή ώστε να μην μπορεί καν να τα ακουμπήσει ή να είναι κοντά τους με ασφάλεια. Μάλιστα η μητέρα του προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους ώστε ο μικρός να μην νιώθει αποκομμένος αυτή την εποχή του χρόνου.

Έτσι παραγγέλνει ειδικά γλύκα που έχουν παρασκευαστεί σε χώρους που δεν επεξεργάζονται ξηρούς καρπούς για να γεμίζει πλαστικά αυγά σε μια προσπάθεια να έχει ένα αποτέλεσμα όσο πιο κοντά γίνεται στο πασχαλινά σοκολατένια αυγά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.