ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η βίλα των 188 εκ. που κανείς δεν θέλει να αγοράσει (φωτο)

Η βίλα των 188 εκ. που κανείς δεν θέλει να αγοράσει (φωτο)

Τον Ιανουάριο του 2017, εμφανίστηκε στην αγορά ένα νεόδμητο σπίτι που βασίστηκε στην κερδοσκοπία της γειτονιάς Bel Air του Λος Άντζελες, με τη τιμή του να φτάνει τα 250 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τον ιστότοπό στον οποίο ήταν προς πώληση, η τιμή του το καθιστούσε το πιο ακριβό σπίτι που τέθηκε ποτέ προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό μέχρι τον Απρίλιο του 2018, οπότε το σπίτι επέστρεψε στην αγορά με μειωμένη τιμή. Τώρα είναι διαθέσιμο 188 εκατομμύρια. Δεν μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για τον τίτλο του ακριβότερου στην αγορά, αλλά με μια τιμή τόσο υψηλή, είναι σίγουρα ψηλά στη λίστα.

Πρόκειται πράγματι για κάτι διαφορετικό με οποιοδήποτε άλλο σπίτι στην αγορά. Κατασκευασμένο με σύγχρονο σχεδιασμό, με έντονα γεωμετρικά στοιχεία και τεράστια παράθυρα.

Η βίλα πωλείται εξοπλισμένη με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, όλα σχεδιασμένα ένα προς ένα για αυτή. Ένα παροπλισμένα διακοσμητικό ελικόπτερα, ένα γιγαντιαίο γλυπτό κάμερας Leica, βελούδινα σαλόνια και τα διακοσμητικά που αγοράστηκαν από την Hermes.

Όσο για τους χώρους διαμονής, υπάρχουν δύο master σουίτες, 10 μεγάλες σουίτες VIP για τους επισκέπτες, 21 μπάνια, τρεις ξεχωριστές και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και όχι λιγότερα από πέντε μπαρ.

Στα 3.500 τμ εμβαδού της υπάρχουν περισσότερο από 100 έργα τέχνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.