ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο «πόδι» το μαιευτήριο για την γέννα της Μέγκαν Μαρκλ – Σε περίπτωση επιπλοκών

Στο «πόδι» το μαιευτήριο για την γέννα της Μέγκαν Μαρκλ – Σε περίπτωση επιπλοκών

Από μέρα σε μέρα ή ακόμη και από ώρα σε ώρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και οι Βρετανοί παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, η Μέγκαν Μαρκλ «είναι πολύ ξεκάθαρη» σχετικά με το τι θέλει να συμβεί κατά την διάρκεια του τοκετού και οι Βρετανοί πιθανότατα θα απογοητευτούν που δεν θα την δουν να ποζάρει στα σκαλιά κάποιου μαιευτηρίου.

Το βασιλικό ζευγάρι ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως θέλει να κρατήσει ιδιωτική τη στιγμή της γέννησης με τα βρετανικά μέσα να αντιδρούν για την απόφαση τους αυτή και να απαιτούν να τους δείξουν το βασιλικό μωρό.

Μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι δεν θέλει καν να γεννήσει σε κάποιο μαιευτήριο αλλά στο σπίτι της. Βέβαια, το μαιευτήριο Frimley Park στο Σούρεϊ – το οποίο απέχει μόλις 30 λεπτά από την νέα κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του – είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο, σπάζοντας την παράδοση, θέλει να γεννήσει στο σπίτι της εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο που θα την αναγκάσει να πάει στο μαιευτήριο αμέσως σε περίπτωση που υπάρξουν επιπλοκές.

Όπως δήλωσε μια βασιλική πηγή στην Sun: «Θα γεννήσει από μέρα σε μέρα. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πραγματικά ενθουσιασμένη. Φυσικά και έχει άγχος όπως οποιαδήποτε γυναίκα που θα γεννήσει για πρώτη φορά, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Χάρι ανυπομονούν για το μωρό. Τα σχέδια δεν έχουν αλλάξει. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ σαφής σχετικά με το τι θέλει. Δέχεται τις ιατρικές συμβουλές καθημερινά και καθοδηγείται από την ομάδα των ιατρών της».

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως «όταν έρθει η ώρα του τοκετού, θέλει να παραμείνει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά είναι σε μια κατάσταση που αν κάτι πάει στραβά και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, θα το κάνει αμέσως»

Την ίδια ώρα, οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ έχουν στηθεί έξω από το σπίτι της, το Φρόγκμορ Κότατζ, βέβαια σε απόσταση ασφαλείας, όπως επίσης και κάποιοι δημοσιογράφοι που θέλουν να καταγράψουν πρώτοι την είδηση. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο Instagram ένα βίντεο από εκπομπή που δείχνει δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ έξω από το σπίτι τους, ωστόσο το βίντεο έχει κατέβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν αναμονή, λοιπόν, του νέου βασιλικού μωρού που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες ώρες ή λίγες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.