ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το κόλπο των ανδρών για να κάνουν περισσότερο… έρωτα

Αυτό είναι το κόλπο των ανδρών για να κάνουν περισσότερο… έρωτα

Έρευνες έχουν δείξει πως η γυναίκα, αν δεν βρίσκει εξαιρετικά ελκυστικό τον άντρα που βρίσκεται απέναντί της, δεν δέχεται να κάνει περιστασιακό έρωτα. Φαίνεται λοιπόν πως είναι η γυναίκα εκείνη που καθορίζει αν θα γίνει ή όχι η επαφή και αν δεν ενδιαφέρεται, αυτή δεν θα γίνει.

Ο καθηγητής ψυχολογίας στο Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Mons Bendixen δήλωσε πως «Όταν οι άνδρες συναντήθηκαν με τις γυναίκες, στα πλαίσια της μελέτης, σχεδόν οι μισοί εκ των αρρένων δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν έρωυα με κάποια γυναίκα, ενώ οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονταν».

Το αποτέλεσμα της έρευνας όταν ένας άνδρας δίνει την εντύπωση πως θέλει να κάνει έρωτα με οποιανδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, τότε οι γυναίκες δεν θέλουν. Κι έτσι αυτό εξηγεί το γιατί ορισμένες φορές οι άντρες παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται λιγότερο, απ΄ ότι πραγματικά θέλουν. Όπως λένε οι ερευνητές «Πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής μεταξύ ανδρών και γυναικών καθώς τα μηνύματα που στέλνουν ένας στον άλλο ενδέχεται να είναι διαφορετικά από τις αληθινές τους προθέσεις».

Οι άντρες λοιπόν δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται και πολύ αλλά θέλουν πολύ να κάνουν έρωτα. Από την άλλη, οι γυναίκες προσποιούνται λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με την μελέτη.

Αυτή η στρατηγική δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία να αξιολογήσουν καλύτερα τον χαρακτήρα ρου άντρα με τον οποίο φλερτάρουν, γιατί όσο η γυναίκα δεν απορρίπτει τον έρωτα ως πιθανότητα, τόσο οι άντρες περνούν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Έτσι οι γυναίκες βρίσκουν τον χρόνο για να καταλάβουν αν αυτός που έχουν απέναντί τους, είναι καλή επιλογή.

«Η εξαίρεση στον κανόνα είναι όταν η γυναίκα ενδιαφέρεται τόσο όσο ο άνδρας. Σε αυτή την περίπτωση και η γυναίκα προσποιείται επίσης λιγότερο ενδιαφέρον για έρωτα. Και τα δύο φύλα που ενδιαφέρονται για ένα σύντροφο θα προσπαθήσουν να φανούν πιο «άνετοι». Αν το κρίναμε με οικονομικούς όρους θα λέγαμε ότι είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Οι άνθρωποι που έχουν την περισσότερη ζήτηση δεν είναι και αυτοί που είναι περισσότερο διαθέσιμοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παριστάνοντας τους άνετους, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορούν να αποφύγουν την απόρριψη, αν τελικά ο σύντροφός που επέλεξαν, όντως δεν ενδιαφέρεται» επισημαίνουν οι ερευνητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.