ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ταξίδεψε με ωτοστόπ σε περισσότερες από 50 χώρες με 2500 οχήματα (βίντεο)

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ταξίδεψε με ωτοστόπ σε περισσότερες από 50 χώρες με 2500 οχήματα (βίντεο)

Ο άνθρωπός που ταξίδεψε με ωτοστόπ σε περισσότερες από 50 χώρες με την βοήθεια 2000 οδηγών

Έχει περάσει 10 χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με περισσότερα από 2000 αυτοκίνητα ακόμα και με δύο φορτηγά ψυγεία που κουβαλούσαν παγωτό. Ο Mathias Risberg μπορεί να γεννήθηκε στη μικρή και γραφική πόλη του Örnsköldsvik στη Σουηδία, αλλά έχει καταφέρει στα 29 του χρόνια να δει περισσότερα μέρη από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή.

Ο Mathias με την βοήθεια του οτοστόπ έχει ταξιδέψει με 2.028 αυτοκίνητα, 412 φορτηγά, 180 λεωφορεία, 125 ταξί σε χώρες όπως η Γουατεμάλα, το Πακιστάν, το Ιράν και το Ελ Σαλβαδόρ.

“Έχω κοιμηθεί σε ένα εργοστάσιο τυροκομίας στο Ελ Σαλβαδόρ και σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Πακιστάν κατά την διάρκεια των ταξιδιών μου. Λατρεύω την ελευθερία, τις νέες φιλίες και τους ποιοτικούς διαλόγους για σημαντικά ζητήματα της ζωής που μπορείς να κάνεις όσο κάποιος οδηγεί για να φτάσει σε ένα προορισμό”.

Βέβαια δεν είναι όλα πάντα ρόδινα αφού στα ταξίδια του έχει τύχη να του επιτεθούν με μαχαίρι και να κλέψουν όλα του τα υπάρχοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.