ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο ναός των κρεατοφάγων: Η περιοχή της Αθήνας με τα κορυφαία κρέατα που έχεις φάει ποτέ

Ο ναός των κρεατοφάγων: Η περιοχή της Αθήνας με τα κορυφαία κρέατα που έχεις φάει ποτέ

‘Eνας από τους λόγους που ψάχνω ευκαιρία να κάνω νέους φίλους είναι χρησιμοθηρικός και αυτό δεν με τιμά ως άνθρωπο. Αλλά είμαι ένας κοιλιόδουλος. Και ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα περιοχές στην Αθήνα που τις ξέρω ελάχιστα. Οπότε οι νέοι φίλοι έχουν το πλεονέκτημα ότι θα σου αποκαλύψουν πράγματα που δεν ήξερες, που δεν είχες δοκιμάσει.

Όταν μπήκα στη σχολή γνώρισα ένα παλικάρι που δεν ήταν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά πήγαινε συχνά πυκνά εκεί. Χάρη σε αυτόν έμαθα ότι η Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι απλά μια περιοχή. Δεν είναι απλά το σπίτι των ΑΕΚτζήδων. Είναι και ένας τόπος κρεατοκατάνυξης. Παραδοσιακά είναι από τις αθηναϊκές φωλιές για τους λάτρεις του κρέατος και των παραλλαγών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.