ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κουίζ: Θυμάσαι πώς λέγονταν 10 σνακ που τρώγαμε πιτσιρικάδες;

Κουίζ: Θυμάσαι πώς λέγονταν 10 σνακ που τρώγαμε πιτσιρικάδες;

Όλοι μας είχαμε σαν παιδιά τα αγαπημένα φαγητά αλλά και αυτά που δεν πλησιάζαμε ποτέ. Είτε λόγω γεύσης, είτε λογω μυρωδιάς ή ακόμα και λόγω εμφάνισης. Κανείς όμως δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα σακουλάκι λαχταριστά σνακ. Εκεί όλα τα παιδιά και όχι μόνο είμαστε ενωμένοι.

Συνήθως μπουκώναμε το στόμα με μία χούφτα από αυτά, οι πιο ανυπόμονοι, και τα αφήναμε να λιώνουν. Άλλοι τα προτιμούσαμε τραγανά να κάνουν κρατς κρατς σε κάθε μπουκιά.

Τα χέρια μονίμως λερωμένα από τα σνακ, έπρεπε να τα γλείψεις για να πάρεις και την τελευταία γεύση, ειδικά όσων σνακ είχαν θρυμματιστεί στο κάτω μέρος της σακούλας. Η σακούλα δεν πετιόταν ποτέ αν δεν είχε αδειάσει τελείως.

Πόσο καλά θυμάσαι όμως τα σνακ αυτά των παιδικών μας χρόνων; Κάποια από αυτά συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους. Ακόμα και αν άλλαξαν συσκευασία ή ιδιοκτήτρια εταιρεία. Η γεύση τους κατά βάση παραμένει αναλλοίωτη και το ίδιο και η δημοφιλία τους στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των περίπτερων/ψιλικατζίδικων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.