Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο… Σταθεροποιούνται σχέδια

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο… Σταθεροποιούνται σχέδια

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για το Σαββατοκύριακο από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Επικρατούν σταθεροποιητικές τάσεις ακόμη και αν για πολλούς λόγους αυτήν την περίοδο θέλετε να γυρίσετε σελίδα και να κλείσετε κεφάλαια που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες να χαθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ καλή στιγμή όπου τα σχέδια σας μπορεί να είναι σημαντικά, ξεχωριστά και να έχουν διάρκεια στο μέλλον. Βέβαια η προσωπική σας ζωή περνά κάποιες [αναταράξεις] που ακόμη δεν θα υπάρχει ουσιαστική βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο όπου θα πρέπει να βάλετε βάση σε πολλά μελλοντικά σας σχέδια. Θα έχετε την δυνατότητα και αναπτύξετε νέους ορίζοντες, να κάνετε καινούριες γνωριμίες και να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και η ψυχολογία σας το τελευταίο διάστημα δεν είναι και το πιο δυνατό σας σημείο, αυτό το διήμερο, θα έχετε κάποια πολύ καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα σχέδια σας γενικότερα για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα κάνει μία πολύ σταθεροποιητική όψη με τον Κρόνο. Έτσι είναι η στιγμή της αργής και σταθερής εξέλιξης σας στον επαγγελματικό σας τομέα, κάτι που θα φανεί αργότερα και σε μάκρος χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα υπέροχο βοηθητικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, θα σας δώσει την ικανοποίηση κάποιας νέας συνεργασίας και γιατί όχι μίας πολύ σημαντικής συναισθηματικής. Οι άνθρωποι που θα έρθουν τώρα κοντά σας, θα έχουν την σοφία ενός καλού δασκάλου.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε τόσο κοντά, αλλά και μακρυά από τις προσωπικές σας διεκδικήσεις. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με αυτά που θέλετε από την ζωή και γίνετε πιο δίκαιοι με τις σχέσεις σας, όταν μάλιστα από εκείνες έχετε πάρει κατά το παρελθόν στήριξη και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι, μία συμφωνία ή μία πνευματική εργασία θα σας φέρει πιο κοντά με άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο το επόμενο διάστημα. Μπορεί να μην είστε στην πιο καλή προσωπική σας στιγμή, είστε όμως σε περίοδο προόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε αυτό το διήμερο την δυνατότητα να βάλετε πολλά οικονομικά θέματα σε τάξη. Μπορεί να αναζητήσετε μία νέα επαγγελματική στέγη, ή ακόμη και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας για νέες οικονομικές διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ θετικό αυτό το διήμερο, αρκεί να είστε σταθεροί σε αυτό που ζητάτε από τους άλλους. Μην αλλάζετε γνώμη ανάλογα με τα θέλω κάποιων και τις επιθυμίες τους. Την Κυριακή ίσως μία μετακίνηση σας, γίνει η αιτία να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα που είχατε καιρό να συναντήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα ρυθμίσετε σοβαρές υποθέσεις που με πολύ σταθερό τρόπο θα τακτοποιηθούν. Όσον αφορά την Κυριακή, θα έχετε την διάθεση να προσφέρετε στους άλλους και να δώσετε το παραπάνω των δυνατοτήτων σας για ένα κοινό καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία μετακίνηση σας, θα γίνει η αιτία να βρείτε και πάλι την ηρεμία σε μία προσωπική σας σχέση, αλλά και σε μία οικογενειακή υπόθεση. Μην αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα των άλλων, όταν μάλιστα έχει μιλήσει για αυτό ο χρόνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.