ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 13 Μαΐου… Θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις αν αποφύγετε τις υπερβολές

Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 13 Μαΐου… Θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις αν αποφύγετε τις υπερβολές

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την ευκολία που χρειάζεστε, προκειμένου να ολοκληρώσετε και να βελτιώσετε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Πολύ πιθανόν μια πληροφορία να έρθει σε σας την πιο κατάλληλη στιγμή, ώστε να βρείτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε κάτι στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά και στα οικονομικά σας. Ιδανική μέρα για προσωπική προβολή και για δημιουργικές ενασχολήσεις σε όλα τα καλά θα πρέπει να προσέχετε την τάση της υπερβολής, αλλά και του εγωισμού, που δεν θα σας βοηθήσει τελικά σε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα συναισθήματα σας θα αρχίσετε να δικαιώνεστε και να απομακρύνεστε από αμφιβολίες και ανασφάλειες. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούν κοντά σας, βάζοντας την προσωπική σας ζωή σε μία καλή τροχιά που θα σας δώσει μόνο χαρά και αγαλλίαση. Βελτιώστε τις σχέσεις που έχουν ανάγκη από την δική σας ουσιαστική παρουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε με πιο ευκολία τις πνευματικές σας ενασχολήσεις. Να απαλλαγείτε όσο αυτό είναι εφικτό, από βιαστικές αποφάσεις και από μία νευρικότητα, που σε τίποτα δεν θα σας φανεί χρήσιμη. Η επιτυχία θα έρθει όταν βάλετε πρώτα την λογική, να σας καθοδηγεί.

ΛΕΩΝ

Μία πολύ δυνατή μέρα για να μπορέσετε να πάρετε αυτό που ακριβώς θέλετε και λαχταράτε. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε με αρκετά καλές κινήσεις, που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία. Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε και θα έχετε την δυνατότητα να το φέρετε εις πέρας, ακόμη και με κάποιες δυσκολίες που τυχόν να παρουσιαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αναμφισβήτητα σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, που θα πρέπει να μην αμφιβάλετε για τα καλά που θα έρθουν σε μάκρος χρόνου. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας, θα σας δώσουν, πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν, ένα λιθαράκι στην συνεχόμενη άνοδο που έχετε. Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο ακριβείς σε αυτά που ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σας βοηθήσει η διαίσθηση σας και η καλή σας διάθεση, ώστε να φέρετε εις πέρας και τα πιο δύσκολα θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει και νιώθετε ότι έχετε αφήσει μία συναισθηματική εκκρεμότητα, που θέλει άμεσα την λύση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας σήμερα θα σας δώσουν κάτι παραπάνω από ότι συνήθως. Τα συναισθήματα σας θα βγαίνουν αβίαστα και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπο, που σας έχουν απομακρύνει κάποιες παρεξηγήσεις. Να περιμένετε αλλαγές , που αν και ξαφνικές, θα έχουν μία πολύ θετική πορεία στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ πιθανόν να έχετε μία πολύ ευχάριστη μέρα, σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας θέματα. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, ακόμη και ξαφνικά μηνύματα από πρόσωπα που δεν περιμένατε να σας πλησιάσουν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, να περιμένετε εξελίξεις που θα είναι καλές, αλλά και σταθερές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και κάποιοι σας έχουν αδικήσει, εσείς έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και κουράγιο ώστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μην φοβηθείτε καμία ανατροπή. Όλα συμβαίνουν για κάποιους λόγους που τώρα είναι πολύ νωρίς να καταλάβετε. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, έχει μία καλή επιρροή σε σας του δεύτερου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που τελικά θα χρειαστεί να τις διορθώσετε το επόμενο διάστημα. Φροντίστε να αναλάβετε αυτό που μπορείτε και όχι να πάρετε [βάρη], που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει μία αλλαγή προς το καλύτερο και εσείς φροντίστε να είστε απαλλαγμένοι από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα σήμερα θα σας αναστατώσουν και θα σας βάλλουν σε μία νέα περίοδο αλλαγών. Μην αφήσετε την κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις, να γίνει ανασταλτικός παράγοντας στο να νιώθετε χαρά και να βρίσκεστε κοντά στους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά και με αγάπη στην ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.