ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έτσι θα ξεφορτωθείτε τους λεκέδες λαδιού από τα ρούχα

Έτσι θα ξεφορτωθείτε τους λεκέδες λαδιού από τα ρούχα

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να πάθετε ενώ τρώτε είναι να λαδωθείτε και ένα από τα πιο χρήσιμα είναι να γνωρίζετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τον ενοχλητικό λεκέ.

Ιδού λοιπόν οι πλέον δημοφιλείς λύσεις αν “στάξει λάδι” πάνω σας:

1. Απορρυπαντικό υγρό πιάτων: Ρίξτε λίγο απορρυπαντικό υγρό πιάτων επάνω στο λεκέ, αφήστε το για λίγη ώρα και στη συνέχεια πλύντε το επίμαχο ρούχο στο πλυντήριο ή στο χέρι.

2. Καθαριστικό πιάτων και ταλκ: Ρίξτε ταλκ επάνω στο λεκέ για να απορροφήσει το λάδι, στη συνέχεια βάλτε καθαριστικό για τα πιάτα ακριβώς επάνω στο σημείο που έχει πέσει το λάδι και πλύντε το ρούχο στο πλυντήριο ή στο χέρι.

3. Βενζίνη και ταλκ: Βρέξτε με λίγη βενζίνη το λεκιασμένο σημείο, στη συνέχεια ρίξτε ταλκ, βουρτσίστε καλά και πλύντε το ρούχο στο πλυντήριο ή στο χέρι.

4. Αλάτι: Ρίξτε μπόλικο αλάτι πάνω στο λεκέ, αφήστε το να δράσει για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια πλύντε το ρούχο στο πλυντήριο ή στο χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Extra Tip: Μη βάζετε ποτέ το ρούχο στο πλυντήριο προτού αντιμετωπίσετε τον λεκέ διότι το πιθανότερο είναι να τον δείτε στο ίδιο σημείο αμέσως μετά την πλύση. Μην τρίβετε τον λεκέ προτού βάλετε πάνω του κάποιο καθαριστικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.